Премијер лига 13/14

  1. Je l' gleda neku sramotu od suđenja?

  2. koja kradja sunce ti jebem. Jebeni šiti uvek profitira.

    Aman slepci loptu niko pipno nije, kakav crni ofsajd?

  3. Na kurac nabijem FA.

  4. Kako Suarez jebe mame ove sezone... Ode on u Real definitivno.

  5. NAVIJAM ZA LIVERPUL ALI MINJOLE JE KURAC!!!!

  6. Ovo je mnogo bitna pobeda. Sledeće kolo Čelsi čeka Junajted, Everton gostuje Vest Bromviču i to je Liverpulova šansa da odmakne na 4 poena. Onda Everton kući da se dobije i lakše se diše. Jebeš ti ovo, jedan kiks i padaš na 6. mesto.

  7. tako i treba da bude,najjaci pobedjuju.ko kiksira, duva ga.

  8. Kako saradjuju Suarez i Staridz, jebu. Zasluzena pobeda, mada smo se epski namucili. Napad sljaka za medalju, u odbrani smo se mucili, ali to je bilo za ocekivati protiv ekipe kakva je Stoka. Konacno da pobedimo na Britaniji. Sledece kolo Villa laganica.
    ynwa

  9. Koliko Suki hoće da da jebeni gol. Znači puni trk i pritisak na odbrambenog igrača, pa sačeka da ovaj udari glavom ka drugom, pa trk na njega, sačeka da ovaj primi loptu, kupi loptu i šuta pored golmana koji je već izašao, al nema vajde.
    Jebu žestoko u napadu, pa ne boli mnogo bulja od loše odbrane. Al' mogao je da doda Staridžu u nadoknadi, pičkica urugvajska :D
    I samo da kažem da mi je metiljava odbrana oborila tiket zbog poluvremena.
    Praviće se Pepe od govneta.

  10. Dobar Luzerpul ove sezone, jedino oni mi uz Šiti igraju napadački fudbal, i to mora da se ceni, ostali sve nešto metiljavo i s' jednim mudom, pogotovo ovo moje Jedinstvo skrnavo. Šta reći za ekipu u kojoj Velbek igra glavnog napadača? Joj, Mojese, ne bude li pazarenja nekih stvarnih fudbalera, neko će te na Fergijevu statuu oklembesiti.

  11. Kad se vraća RVP?

  12. Ko zna kada će stakleni ponovo na teren, u svakom slučaju, ne vidim nikakvu posebnu razliku i da se on vrne, kad nam je sredina jedna ruina i groblje.

  13. Draksler u Arsenalu po svemu sudeći.

  14. Jebem li ga, kako ne volim Muinja prokletog. Nikad mu dosta, nek sve pokupuje, pa nek bude prvak onda. Govno jedno od trenera. I možete odma da pojedete govno vi što potežete Porto kao argument.

  15. Na jednom mestu mož' da ga usere, jednom mož' da ima prejak tim, al' tri puta na tri različita mesta, c.
    A to ako ga ljudi ne vole, to je skroz ok.
    Meni je mnogo do jaja lik.

  16. Nije jednom imao prejak tim, nego 3 puta. Čelzi 2 puta.

  17. Nećemo opet Dube o Murinju. :)

    Večeraske Arsenal ide u Birmingem da se igra sa Vilom, će da kanu 3 boda da da mali Božić i Vasliije Ostroški.

    Što reče beni, spominje se Draxler.. Lepo je to sve, al od toga nema ništa. Mada mi je drago što je Venger počeo da se loži i na Švabe, može se svašta probrat. Francuzi su smorili, Španci odigraju jednu sezonu dobro pa ih nema narednih 3 a Englezi su nam krhki. DA, ŠVABE JEBU!!!

  18. Ne zaboravi kako je počela sezona Arsenala, sanšajne.

  19. Jebiga, kiks.. Ništa drugo.. Nema to veze sa Vilom.
    Videćemo večeras uostalom :)

  20. Ja sam ih izostavio sa tiketa.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.