Премијер лига 13/14

  1. Au, koji cirkus je ovaj Junajted. MOES OSTANI!!!

  2. LABUDOVI SU IH JEBALI JAKOOOOOOO!!!!

  3. Svi smo ocekivali potop, ali ovo je zaista pesma za usi kako pate. Mojese, ostani!

  4. Boni iz Svonsija je zverina, mogao bi komotno da igra u Arsenalu npr.

    Или Ливерпулу џД

    Тако је, Бони је убица. Нажалост на почетку сезоне га нису толико користили, играли су са једним нападачем, Мичуом, који је био усамљен и потпуно безопасан у нападу. Ми што смо га убацили у фантазију на почетку сезоне то најбоље знамо. Шпанац је сада повређен и Бони добија пуну минутажу и показује каква је мађија. Само да се Свонсију опораве сви играчи и има да кидају.

    Јединство СУЦК ВЕРИ ХАРД!

  5. ааххахха јел могуће ово

  6. What's the difference between a tea bag and Man United?

    A tea bag stays in the cup longer !
    ekekeke

  7. real daje 70 milijona sa suareza. Haha dobice kurac da izbiju oci, suarez ostaje....

  8. Volkot ponovo povređen. Vraća se za 6 meseci.
    Divota!

  9. Bas steta za Volkota.

  10. Nema šta, Siti i Čelzi će se krviti za titulu, a najvjerovatnije uzima Siti.

  11. Suviše lako otpisujete Liverpul i Arsenal.

    Rekao bih i Junajted, jer ipak je to Junajted, ali sa onim indijancem kao menadžerom, teško..

  12. Jebote Arsenalu se ovo desi svake sezone, pratim ih od 97-e i nikad, apsulutno nikad se nije desilo da cijeli tim bude zdrav. Tamam se sad trebali oporaviti svi, povrjedi se prvo Remzi, Lord Bentner a evo sad i Volkot. Prava šteta momak će propusiti prvenstvo, a u Afriku ga Kapelo nije vodio. OVo je veliki gubitak za Engleze, jebote morat ce im Velbek igrat krilo. Cembrlejn sad ima priliku da se dokaže

  13. Dosta jebena situacija.. Bilo bi super kad bi stiglo neko pojačanje tipa Draksler ili slično, al da bude Švabo :)

    Ako ne, tu je mali Gnabri i Ox kad se oporavi, ne bi trebalo da se oseti nedostatak Volkota, ionako se bez njega dosta i odigrali prvi dio sezone..

  14. Pa desava se stalno zato sto Venger ima knap tim, nema maltene ni klupu. Nemaju dzabe Siti i Celsi po 2 cela tima, mora vise da se ulozi kad je konkurencija jaka.

  15. Видара неће продужити уговор са Јединством.

  16. Ако видиш да ти је тим склон повредама, мораш имати дугачку и добру клупу, ето шта се десило Дортмунду кад им се скоро читава одбрана исповређивала. А и шта курац ови доктори и кондициони тренери у Арсеналу раде, ако имаш тако кнап тим мораш бити врхунски припремљен иначе се деси неко срање.

  17. Arsenalu je uvek tehnika bila ispred fizičke snage. A to dvoje slabo kad ide zajedno, osim ako nisi jebeni Ibrahimović ili Runi... Arsenal, pogotovo u vezi, ima dosta kvalitetnih igrača, ali problem nastaje kad se povrede dva igrača na istim pozicijama.

    Venger ne igra klasičan stil igre sa krilima, levo krilo desna noga jača i obrnuto. A sad pošto je tim deficitaran sa dešnjacima na krilu moguće je da će ući Podolski ili Kazorla.. A i moguće je da će ovaj klinac Gnabri da prokine, kurčevit je dosta pa možda i prodje..

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.