Премијер лига 13/14

  1. Pored zivog Evansa, oni pljuju Velbeka a on cak poceo i da daje golove u zadnje vreme.

  2. Управо то. Не заборавите колико је пута био стартер у прошлој сезони и колико је поверења у њега имао Ферги. Далеко од тога да је класа једног Рунија или Ван Персија али свакако да поред Еванса и осталих медиокритета изгледа као Пеле.

  3. Velbek je panj. To je problem. On je okej lik, ali nije napadač, a guraju ga tu, a i sam se gura tu. On je panj u špicu jer nema rasnost jednog true napadača, ni blizu. Ima snage da trči, ima mozga donekle za dobar pas, ali nos za gol ima generalno koliko i Gatuzo. I Gatuzo bi dao 10 komada u sezoni da ga guraju stalno u napad, jebeš ga, nije retard.

    A Evans je neuspeli mesar, to stoji. Možda dodje Garaj, pa bude do jaja.

  4. Joj jebem ti, vi pljujete po njemu kao što mi pljujemo po Gagiću. Ok je napadač, ume da iznudi prekršaj, da šutne, da se pogura u duelu, al vi mislite pošto ste vi " veliki klub " ( a u stvari, bez Fergija ste vnogo) da svaki vaš napadač treba da bude na nivou šreka. Jepte se, ok je, u španiji bi dao 25 komada minimum.

  5. Mene fascinira da sam naleteo na osobu koja brani Velbeka.

  6. Tebe fascinira što si naleteo na osobu koja iole zna nešto o fudbalu.

  7. Ja verujem da ce Ljancester da remizira u Londonu, i to ne samo zato sto bih voleo da bude tako.

  8. Челси 0-0 Јунајтед.

  9. Tebe fascinira što si naleteo na osobu koja iole zna nešto o fudbalu.

    Je l' ti to ističeš svoje fudbalsko znanje tvrdnjom da je Velbek napadačka veličina?
    Ja se ne bih time hvalio.

  10. Да је солидан играч, јесте, не би га тек тако Фергусон доводио. Уосталом, Фергусон је од доста солидних играча извлачио максимуме. Да је толико добар Велбек к'о што причате, вала није. Он је играч за тимове типа Фулам, Свонси, Кардиф, гдје може да игра без притиска од резултата. Зна испасти поприличан прпарош кад се нађе у шанси. Мени Бентеке из Виле 3 пута бољи играч од њега.

  11. Kad igraju Čelzi i Junajted?

  12. PODUCAVAN OD STRANE JEDNOG OD NAJVECIH SPICEVA SVIH VREMENA VELBEK JE IZRASTAO U PRAVOG PREDATORA SAMO CEKAJTE TEK CE DA PUNI POCEVSI OD CELZIJA DANAS!

    http://www.youtube.com/watch?v=vf9SOUOiNHQ

  13. Pa jebemu mater,jesam ja reko da je vrhunski igrač ili da je solidan ? Rekao sam da nije panjina, i da je trenutno korisniji od Toresa.

  14. Ljudi moji, ako se ne dovede neko pojačanje za ovih desetak dana, nema ništa od Lige šampiona. Minjole ispade još jedan Reina iz prošle dve sezone, Kolo Ture golo kure (što bi rekao Peki D Džem), levog beka nemamo, Kutinjo totalno van forme, očajan je, Džarard juče kriminalno loš... Derbi sledeće nedelje mora da se dobije po svaku cenu i nadam se da VBA može sutra da otkine neki bod Evertonu.

  15. Mene vise brine Totenhem u borbi za cetvrto mesto nego Everton.

  16. Ma i mene brinu Totenhem i Mančester više od Evertona. Kad se vraća Enrike? Ili Flano?

    Matić na klupi počinje meč, verujem da će ući kasnije.

  17. Kurac nemate, Sissoko ? Sako mere da pokrije tu poziciju isto tako ?

    Vama treba kršten štoper, a ne ona glava od Škrtela.

  18. Nama trebaju levi i desni bek, dva vezna igraca i mozda krilo. A od svega toga izgleda da u januaru ima da dobijemo golo kure.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.