Премијер лига 13/14

1. WIN LOSE OR DRAW, UNITED TILL I DIE

2. Зашто Коутс не игра центархалфа? Туре је добар, али је почео да га боли курац за фудбал још од како је ошо из Арсенала, тако да га треба макнути.

3. Зашто Кутињо игра ко девојчица? Направи један одличан потез, пребаци противничког играча, пређе другог, залети се ка шеснаестерцу и закуца у првог играча испред себе. И одбије се 3 метра.

Е то је право питање.

4. Зато што има 30 кила у пуној опреми па га одува ветар.

5. Kutinjo nikad nije bio igrač, ne bi ga Inter dao tako lako da je znao nešto.

6. JOVETIĆ 17 PUTA BOLJI NAPADAČ OD DŽEKA.

Vraća se, utrčava, dribla, šutira, skupio muda, a ono malo govno samo prvom do sebe dodaje.

7. MURINJO JEBEM TI MAJKU U PICKU

8. kakva demonstracija sile... taktički perfektna utakmica koja pokazuje da je pelegrinijev krajnji domet malaga...

9. Јоветић кобјаснио. Мора Пелегрини да му даје више прилика, од кад је он ушао Сити је крено да игра.

Иначе мислим да је Пелегрини направио грешку са Демикелисом у везном реду, преспор је и не зна ништа са лоптом. Невероватно. Боље да је оставио Настасу на клупи а њега ставио на штопера како доликује. Тако би Туре играо на својој позицији и могли би са саставе крштен напад. Мало Мурињо мало Пелегрини појо говно и Челзи заслужено победио.

Еден Азар не игра - он се игра.

taktički perfektna utakmica koja pokazuje da je pelegrinijev krajnji domet malaga

Нетачно. Овде јесте направио грешку са поставком игре али је генерално одличан тренер. Баш зато што је са једном Малагом и Виљареалом долазио до полуфинала, али Сморињо је ипак најбољи тренер данашњице.

10. Ивановић чисти све пред собом, свака му част како игра.

11. po meni viljan igrač utakmice, čovjek je jednostavno radio sve što se očekuje od jednog takvog igrača... azar je tako u mogućnosti, jebi ga, kad je najbolji :D

12. Da je bio Aguero tu, lagano na 3,4:1 za Siti.
    I šta je s Rodvelom? Da nije umro kojim slučajem?

13. Шека је позант као глупа особа.
    Мислим дае суарез лијепо објаснио у другом пасусу поста.
    Занимљиво првенство, не фазон ЈСЛ или БиХ Премијер ал ту је то, ђене-ђене.

14. Морам да се вратим на претходну страну. Нису ми јасни ови што мисле да ће лакше Арсенал да добије Ливерпул на Енфилду, него Јунајтед код куће. Јесте Ливерпул био лош на Емиратима, али сад је на свом терену где одлично игра ове сезоне.

15. Veceras 4 Srbina na terenu, a samo 3 Engleza.

16. Матић и још двојица зајаше Туреа а овај се не обазире. Он и Бане физички најспремнији и најјачи играчи на терену. Који знају нешто са лоптом. Штопере не рачунам у играче ;Д

Edit Матић проглашен за играча утакмице!?

17. Inace, Matic pokidao.

18. slazem se da je bio aguero ne bi mogli tako lako da se brane...

Inace svi srbi dobili zute kartone veceras idemooo

19. Dugo nisam pogledao ovako kul tekmu. Objasnio Čelzi. Čitam u novinama, kaže Murinjo pre tekme - NAPAŠĆEMO SITIJOA. Reko' 'oćete kurac moj, ima da parkirate 4 Severtransa i to je to. Kad ono kurac meni. Fantastična partija pogotovo Hazarda i Viliana, radnici veliki večeras. Bane i Ture stvarno strvine + znaju sa loptom. Kvalitet od tekme.

20. Čelsi osvaja, aukurac.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.