Ova utakmica dokazuje da je i Arsenalu mesto u borbi za Ligu šampiona. Nemaju oni šta da traže protiv Sitija i Čelsija.
Što se Liverpula tiče, velike utakmice se dobijaju "dan posle" i nakon ovakve partije jednostavno moraju da dobiju Fulam. Drago mi je zbog što su ih ovako demolirali zbog Vengera i njegovih smešnih izjava pred meč. Drago mi je i zbog Ajbija i nadam se da će češće dobijati šansu.
Ako ovako nastave, kapa dole, zasluženo.
A moje Jedinstvo u Intertoto kup sa Hajdukom.
Biće bolje.
Kako je krenulo, Arsenal će izgubiti 18:0
Какво млевење.
urlam ko magarac od srece, nije moglo bolje, idemo bre !
4-0 BREEEEEE! LJUDI JEL OVO SAN?!
Kako ih jebu.
Спорткулуб избацио овај знак.
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/c/c5/Russia_18%2B.svg/500px-Russia_18%2B.svg.png
U srijedu protiv Bajerna odigrati prvo poluvrijeme 40+
Мени треба оба го, ваљда ће ови дати почасни...
Јебем им маму луду па шта раде бре ?!!!!
Телеоптик би боље прошао у првом полувремену од Арсенала, не верујем и даље шта се дешава
Jebe Liverpul, kurca ne žali
Још се Суарзе није уписао.
Нема ми Саншајна, брата мог нигдје...
Kako je Liverpul odigrao, Arsenal je jos imao i srece da prime samo 4 gola.
JEBI TOBDZIJOAAAA
5:0
Tačno odoh u ćošak da plačem.
Ovo je nemoguće koliko su mrtvi.
NE VE RA
Ево, Сејо, дође ГГ.
Ova utakmica dokazuje da je i Arsenalu mesto u borbi za Ligu šampiona. Nemaju oni šta da traže protiv Sitija i Čelsija.
Što se Liverpula tiče, velike utakmice se dobijaju "dan posle" i nakon ovakve partije jednostavno moraju da dobiju Fulam. Drago mi je zbog što su ih ovako demolirali zbog Vengera i njegovih smešnih izjava pred meč. Drago mi je i zbog Ajbija i nadam se da će češće dobijati šansu.
Jebi Vengera u džep od jakne!
Лепо сам написао на прошлој страни да сте мало потценили Ливерпул. Мало више лоло
Шта је причао Венгер?