Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Ovo je samo bljesak Liverpula, jer je i Arsenal kurčina. Mislim, nisu kurčina otprilike 10 - ak igrača, ali ostali jesu.
Саутемптон наставља да јебе све редом. Много готивна екипица.
Liverpul 3, Arsenal 4. na kraju.
Људи моји какво је оно прво полувреме било. 10/10
Изгледа да је оборен рекорд ПЛ по времену које је потребно да нека екипа постигне 4 гола. С А Б И Л И
Арсенал није имао ни једног расположеног, мрка капа.
Него гледајте сад овај Свонси, отишао тренер и одма се разиграли. Класика. А добар је Лаудруп био, не разумем што су га отерали, па имао је огромних проблема са повређеним(главним) играчима, то ни Челзи не би издржао.
Ovo je samo bljesak Liverpula, jer je i Arsenal kurčina.
У осам мечева од 25, Ливерпул је дао 4 или више голова. Досадашњом игром сигурно заслужује топ 4, поготово што вероватно по тренутним именима, на папиру, не спада ту.
Ne može da održi ovaj nivo Liverpul, sile nema. Simpatišem Mančester, ali bih voleo da me Liverpul demantuje. Ipak, čini se najrealnije da Čelsi uzima, Siti će biti drugi, Liverpul i Arsenal se kolju za 3. i 4. ako se Mančester ne povampiri.
Celzi uzima. Igraju odlican fudbal
Ne pisite za vise klubova da su kurcine jer stivi voli kurcine i nece onda znati za koga da navija.
Ne može da održi ovaj nivo Liverpul, sile nema. Simpatišem Mančester, ali bih voleo da me Liverpul demantuje. Ipak, čini se najrealnije da Čelsi uzima, Siti će biti drugi, Liverpul i Arsenal se kolju za 3. i 4. ako se Mančester ne povampiri.
О ком нивоу причамо? Нормално да не може сваку да игра као ову данас, али ево прође више од пола првенства, а Ливерпул је и даље у прва 4, што је примарни циљ. Нико не тврди да ће бити први, све преко 4. или 3. места је супер-премија.
Izgleda da je neko ranije napisao da je Liverpul kurcina cim se ovako grcevito drzi za njih.
Šampionski nivo. I dalje ne vidim da mogu da dobiju Čelsi kako god igrali, tako da ne mogu da osvoje. A naravno da je najbitnije da se dokopaju LŠ da bi se klub potpuno oporavio, što će 99% i uraditi.
Win lose or tie, Arsenal till i die.
Suarez najprljaviji igrač na svetu posle Pepea. Ua,,,, !!!!
Kao simpatizer Svonsija reci cu ti samo da je na teren izasao ISTI TIM u ISTOJ FORMACIJI kao i onaj koji je izvodio Laudrup. Kuci bi sabili ovaj Kardif sve i da im je petlic bio trener.
Nalozeni su danas bili maximalno jer je to derbi Velsa a u gostima su pukli 1:0.
Meni ovaj otkaz Laudrupu mirise na neku svadju sa nekim budzovanom. Sto se tice fudbala on je radio korektno posao. S obzirom na to da ima bolnicu od tima i da skoro celu sezonu igra bez Micua koji je celu proslu sam bukvalno izneo, vise se nije ni moglo ocekivati. Al jbg, ocigledno da su gazde iste i ovde i tamo. Dok si im po volji i sa poslednjim mestom su zadovoljni,al ako im se zameris, ni LS te ne bi oprala..
Šampionski nivo. I dalje ne vidim da mogu da dobiju Čelsi kako god igrali, tako da ne mogu da osvoje. A naravno da je najbitnije da se dokopaju LŠ da bi se klub potpuno oporavio, što će 99% i uraditi.
Челзи се добро ознојио да сачува сва 3 бода на свом терену, тако да не знам што Ливерпул не би могао да их добије на Енфилду. Али што се тиче читаве сезоне и утакмица које не крену по плану, Сити и Челзи су у великој предности због квалитетних клупа. Иако Ливерпул има лакши распоред, јер не игра европске утакмице.
Ključ je u (na hehe) klupi, jer kad Suarez i Staridž budu imali loš dana ili se pu-pu povrede nema ko da zameni tolike golove. Isto je i sa Arsenalom, što se videlo već mnogo puta.
Управо.
Napisao sam bljesak jer je ovo ipak derbi utakmica. Liverpul igra dobro ove sezone, iako ja mislim da neće ovako izdržati do kraja. O tituli se i ne razmišlja. LŠ bi bila premija.
Ono kad razmislis bljesnuo je Liverpul i protiv Evertona i Totenhema, ove manje timove da i ne pominjem. Ne bih rekao da je to samo bljesak, pre ce biti da je konstantno svetlo. Narocito na Enfildu.
Sto se tice Arsenala, to je taj neki period februar-mart kada oni tradicionalno ispadaju iz trke za trofeje.
kako su meni kul liverpulovi navijaci. imaju neku klasu ljudi.
inace sto se tice arsenala danas, tuzan sam.
kako su meni kul liverpulovi navijaci. imaju neku klasu ljudi.
Ништа, само да болдујем.
То је суштина, не могу да верујем да власници Свонсија то не могу или не желе да виде. Шта ког врага воде клуб кад не умеју.
Па што каже Ђоко, који ниво, првенство полако одмиче. И сигуран сам да би неке ствари стојале другачије да нпр није поништен чист гол против Ситија (и то у гостима) и рецимо свиран један пенал против Челзија. Ово прво нарочито. А тек сви треба да нам дођу на Енфилд. То је таква лига, сваки бод је ко кућа, Ливерпул има за чим да жали.
Нема везе, 4 место је сасвим ок, па не може се све одмах, само полако, Роџерс ради добар посао биће и још бољих резултата.
Љанчестер може да се повампири и скочи са седмог на пето место.