АНТИФА КУЧКЕ: Cви ми кој' бисмо рекли Сајси: "Сајси ми га лома!"

1. Kod mene u selu ti si svima omiljena pevaljka.
    Pustimo spot a utišamo muziku jer malo je onako kako da kažem metalska ali gledamo svi.Uzo Milenko da ga, da prostiš, mlati od televizor a mi svi u smeh. Bravo.

Mor'o sam da ostavim ovu poruku na njenoj strani. Ajde tamo upadajte i lupetajte. Da je sprdamo malo.

https://www.facebook.com/pages/Sajsi-MC/105875322787426

2. Хахахахаха! Ево, упадам тамо!

3. Jebote ko su ove pičke što lajkuju post, ne serite da su vukajlijašice? :O
    Ja ih uvek zamišljao kao debele grobine zadrigle

4. Sve tri ste dobre devojke i ti i sestra i ona drugarica Bko

5. Stanko i ja prve pičke sajta.

6. Da li sam ja postao suviše mator, ili se pojavilo previše autora koji suviše mlataraju okolo svojim virtuelnim kitama. Ne znam. Sve više me odbija preovlađujući ton.

7. Možda si jednostavno pička

8. што је валдемаре?

9. Ovo si se slikala kod mene u selu u Sivcu. Znam ovaj zid, to je od doma kulture. Poz.

lololo a iznad Lepri :)

10. KO JE OVAJ URBANI DEČKO NA HAUBI

11. добра пичка, свако добро теби и твојој фамилији позз AHAHAHAHAHHA AJOJ UMIREM HAHAHAHHA

12. хаха ша каеш а мого бих на наступ дамјан елтека.

13. хахахаха џони циркус

14. Možda si jednostavno pička

Могуће је да сам пичка, и ужасно је понижење да ми то открије клинац са тарзанским ником и сељачком профилном сликом. Одох да се убијем.

15. ВАЛДЕМАРЕ, ОПУСТИ СЕ, ЈБГ.

НЕГО, ЕВО И ОВА СЕСТРА ИМА ПРОФИЛ:
    https://www.facebook.com/bikejova

16. шта је било брате валдемаре?

17. Нешто сам се сморио.

18. смањите тензију браћо

19. има тога има, ал није ја мислим алармантно то млатарање још

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.