АНТИФА КУЧКЕ: Cви ми кој' бисмо рекли Сајси: "Сајси ми га лома!"

1. HAHAHAH KOBJASNILI SMO, SAMO DA JOŠ ONA VIDI OVO

2. НАШАО САМ ОБЈАШЊЕЊЕ ПЕСМЕ:

Svi su čuli za Sajsi zbog ANTIFA kučki. Otkud baš to se sluša tako dobro?

Sajsi: Najponosnija sam na tu pesmu, ono je moj najverniji odraz, sve svoje ideale sam utkala u nju, možda je zato ljudi vole, tu sam prosula svoje društveno biće, napravila sam dve utopijske potkulture i stavila ih u erotski odnos. Sličan metod kao kad sam pravila “Tifani”, ali ovde sam potpuno iskrena, nema ironije. Želela sam da redefinišem malo antifa, afirmisala sam antifa kučke po svom nahođenju, to su moderne amazonke, a sa druge strane imamo profeminističkog, anarho, dizel baticu.

МОЛИМ ПРЕВОД, НЕ РАЗУМЕМ СРПСКО-СЕРГЕЈСКИ!

3. ANTIFA KUČKE DAHĆU ZA TOBOM!

E, raja, dolazim u Beograd samo da razjebem vezu između Sajsi i onog njenog buldoga, mislim, jebotebog, ne može on vodati onakvu pičku, bre, nema smisla!

4. МОЛИМ ПРЕВОД, НЕ РАЗУМЕМ СРПСКО-СЕРГЕЈСКИ!

hoce kurca

5. Sličan metod kao kad sam pravila “Tifani”, ali ovde sam potpuno iskrena, nema ironije

Eo ja pristajem da učestvujem u akcijanju da se razjebe ta neka veza, pa da vidi dal nema ironije...

6. TAKOJE, dobro sam skapirao, u prvoj strofi isprozivala antife a u drugoj huligane. Pa ona je prsla, piša pa svemu što postoji

7. FEMINO MAČO JAČE SMO OD TOGA

AHHAHAHAH PLAČEM

8. ček, ček, pa zar Sajsi MC nije klasična antifa kučka?

9. Pa ne, recimo da je ona nesto izmedju antifa kucke i kvarcovane splavarke.

10. ДЕНИС ЈЕ ЛЕПО ОБЈАСНИО:

hoce kurca

11. Jebite vi nju, al naterala ona nas da otvorimo temu i tumačimo njene reči

12. Ja sam pričao sa njom na fejsu, dosadna je i ne da pičke, al' zato sere kaldrmu k'o svaka centrašica. Isto tako sam da se kastrira onaj njen amicdulniker dečko. Skočko, javi kad stigneš i ponesi motorcangle.

13. Лептејебо, имам заједничког пријатеља са Сајсијем.. Јебаћу Сајсија!

14. pics or it didnt happen lolo

15. SAJSI - SISAJ
    TIFANI - ANTIFA
    PALINDROM - MORDNILAP

??

16. Jebo bi joj isestru, a i imamo 1 mutual friend na fejsu. Meni deluje Sajsi agresivno perverzna.

17. Brate, bacao bih joj Sergej Trifunović spiku dva meseca ako treba samo da se ogrebem za pičku, slatka mi je skroz

18. Kod mene u selu ti si svima omiljena pevaljka.
    Pustimo spot a utišamo muziku jer malo je onako kako da kažem metalska ali gledamo svi.Uzo Milenko da ga, da prostiš, mlati od televizor a mi svi u smeh. Bravo.

Mor'o sam da ostavim ovu poruku na njenoj strani. Ajde tamo upadajte i lupetajte. Da je sprdamo malo.

19. Jel joj sestra ona plava tršava iz spota? JEBO BI IH ODJEDNOM OBE A I ODVOJENO, JEDNU PO JEDNU.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.