Prijava

Druze jel ja pisem na kineskom? Sta nije jasno? Ponasaju se kao da su neke ribe ustvari su ispodprosecne.
Ja licno nikad nisam muvao ni jednu vukajlijasicu, da ne ispadne sad kako sam popio ispalu pa sam frustriran, nego kad vidim kako seru nesto o necemu po forumu a debele su i ruzne prodje mi kroz glavu: ajde ne seri debela

Druže, pa ne pišem ni ja na kineskom :) Nisam ni ja muvao nijednu vukajlijašicu, ali one koje sam upoznao, ne odgovaraju tvom opisu. Moguće da nemamo ista iskustva i da nismo sa istim osobama imali kontakt. Glupo mi je da pišem ovde koje su osobe u pitanju.

Vukajlijašice su mnogo dobre pičke, po principu kad nema kiše, dobar je i grad.

ONTOPIK:
Sajsi, sajsi mi ga loma!

Mozda nam nisu isti standardi

Ma i to je moguće. Samo mi je glupo što je glupo da te pitam ovde: koje si ti vukajlijašice upoznao? I onda da ti ja kažem koje sam ja, pa da vidimo da li je u pitanju nepodudaranje kriterijuma, ili upoznavanje različitih osoba, ili šta već.

Od svih pičaka na sajtu ja sam upozno jedino Kajzena.

Kajzene, pičko.

mene zivo zanima kako si ti maestro uspeo da njhovo ponasanje povezes sa time da glume ribe i to ovde na forumu..

Sajsi u mikser hausu za NG.

Oćel pokazat pičku?

Plaćena je reklama na radiju.
Pokazaće i sise.

ja sam vido mylycu u opel askoni sa kevom

a za ove ostale vukajlijasice verujem da su uglavnom lose

Tek sad vidim ovu temu.

Ivana je car, likuša svesno pravi iritantnu spodobu od sebe, s' ciljem da zarađuje na lak način. Slično kao Rambo, samo drugo vreme. Inače Ivanu znam lično, mnogo je povučena i prijatna devojka.

koliko je do sad zaradila u karijeri otprilike?

Ne znam tačno, al' mislim da ima dva nastupa mesečno i tu lepo zaradi.

Inače, zarađivala bi mnogo više da neki urbani pederi nisu provalili da je likuša trol žešći pa je ne zovu više da nastupa, al' opet neki je baš zbog toga i gotive, al' nemaju mogućnost da joj organizuju nastup.

Inače likuša nije ljadro, i nećete je odvući u krevet, poznajem joj i dečka, on je iz FTPa i on radi taj neki vid zajebancije. Imaju i bend "ja hasfa" tako nekako se zove.

Još jednom da naglasim, likuša je Jana Novak klasični, al' to toliko ubedljivo radi da neki još nisu skontali. Inače uživo skroz normalna i povučena, i tiha do jaja, mislio bi ne možeš doći do reči od nje, al' skroz suprotno. Inače i ćale joj je muzičar, samo što je on radio ozbiljno i ništa nije postigao, bio je u onom Nikad nije kasno (to mu je verovatno najveći uspeh), pa kontam da ona hoće da ga osveti, iako to nikad nije otvoreno rekla.

Nije niko rekao da je ona drolja, ja ne bih mogao nju ni da jebem, ja bih vodio ljubav s njom i mazio je po kosi dok zamišljeno pušimo cigaru.

Skočmiše, verovatno ne znaš al' izuzetno je niska. Eto i to imaj u vidu, jer koliko sam skontao ti si neki MMA fajter.

Nisam mma fajter i šta fali što je niska? :D

Pa ispod 160.

Па то миџет јбт!!!