Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Kako išmirglati ratan a da se ne ošteti....
Ne predaj se nikad, osim kad moraš
Пијење је као маратон. Ако кренеш брзо и снажно, нема шансе да ћеш дочекати крај журке(повраћање и мучнина), исто у маратону, станеш негде на тридесетом километру. А ако кренеш умерено и лакше, завршаваш успешно ко марљиви Кенијци. И буде ти лепо.
Alane, bjež’mo, njih je dvojica, a mi smo sami
I konfuzne misli su neke misli...
Игра ми се слагалица. Говна никако да ме зову у квиз, има годину дана како сам се пријавио.
ajd ove na fejsu?
Ako želiš povrijediti, nipošto ne smiješ izdubiti.
Prijavi se ponovo, velika je šansa da te neće ni zvati sad. Mene su zvali nekih mesec-dva po prijavi.
I mene zvali odmah. U stvari, bio sam dva puta, a kad sam se treći put prijavio, nisu me nikad pozvali. Valjda su se uplašili da ih opet ne oderem, hehehhe.
Колко сере ову Мају...
:D
Баче, ја сам је дерао једно вријеме, онда је сјела и научила све напамет... :)
"derao" u značenju pobijedio jednom.
čisto da se raja ne zbuni
(:
ето ти сад... :) Каћемо пиво неко?
ae visiću ovih dana nekad kod fontane sa ženama, pa ti bacim poruku da dođeš. mere?
banovaše me u duplom jebem ti ženo majku
Мааа наравно да може. :)
Брате Митке, за један разлике ме добила, а обе асоцијације сам решио. Тј. у другој ми само коначно фалило.
kol'ko sam ispizdeo kacam igr'o protiv druga na fejsu i bude nerešeno i njemu dodaju jedan poen na kraju jer je pobedio u prvoj igri au krvtijebem