U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Majku mu jebem, onaj SvonZiii i nije tolko loša ekipa...
A najjača od svih misli o kojima sam razmišljao (računao sa ortacima) je:
Koliko li nas treba da napunimo školu zapreminski, "velkom nuždom", da ne kažem gomnima. Koji je to dijalog bio, eh, da se vrate lepi dani, mi pijani, konji vrani...
sta znam, da me neko sad pita dal se kajem, kajem se, bas se kajem, al opet da me neko pita da li bih sve, ali bas sve u zivotu opet isto uradio, opet bih isto uradio...
jer jebiga, ne mozes da osetis srecu sto si izasao iz zatvora ako nisi ni usao.
ne moze da ti bude lepo sto si zaradio kintu ako juce nisi imao ni filera u dzepu.
ne moze da ti bude bajno kad ti muzika svira celu noc ako nisi zaljubljen.
ne mozes da budes zaljubljen ako ne umes da volis.
ako umes da volis, moras i da znas da delis.
a ako znas da delis, ode ona kod drugog. pa je lepo delite.
i odvede dete, al tebi lepo kad to dete vidis jednom nedeljno ili jednom u 15 dana, vise nego da ga vidjas svaki dan.
a ti opet u kafanu i lepo ti. dok te neka pesma ne podseti na to pa nekom razbijes glavu. i lepo ti, mnogo si jak i mnogo si lud. a mlade picke svrsavaju na ludost. i na snagu...
i tako. opet bih sve isto.
Tema na fazon moje zadnje defke. :)
Nešto razmišljam, ovi veliki naučnici, tipa Tesle... To mora da su bili od boga poslani ljudi, ljudi koji će načiniti neki iskorak u svjetskom poretku. Haj' vi meni recite, kakav mozak moraš imati pa da bi nešto izumio? Nadljudski, to je sigurno. Jer moraš iz ničega nešto stvoriti (ne u energetskom smislu).
Kako napraviti nešto što nikada nisi vidio? Znači moraš zamisliti tako nešto. A ko može zamisliti tako nešto? Motor, trofazni, eee! Fercera ko ništa. I godinama poslije Tesle, motori su ostali skoro pa isti. Nije ni čudo što su ti naučnici malo "šuma še".
NAPOMENA: Ovo "šuma še" znači frik, ludo, ćaknuto itd. Neka neko definiše, ako već nije...
Ne. Potreban ti je ljudski mozak, ali koji ne razmišlja o pečenju i pičkama, nego o drugim stvarima.
Zamolio bih ateiste da mi se ne obraćaju. Bacam bombe na njih.
Kako napraviti nešto što nikada nisi vidio? Znači moraš zamisliti tako nešto. A ko može zamisliti tako nešto? Motor, trofazni, eee! Fercera ko ništa. I godinama poslije Tesle, motori su ostali skoro pa isti. Nije ni čudo što su ti naučnici malo "šuma še".
nikad niko nista nije izmislio ni iz cega bez ikakvog predznanja i alata. da to moze tako, jednom pecinskom coveku bi dunulo i napravio bi avion.
pametno jeste. puno rada jeste. nadljudski nije. treba znati dosta prethodnog znanja koje su razvili ljudi pre tebe, i vremenom ce se stvoriti ideja kako se nesto moze poboljsati ili koriscenjem prethodnog znanja nesto novo napraviti.
ako imas srece (i pameti) i ubodes vrucu temu, i dovoljno ljudi te podrzi u tome, postajes veliki naucnik.
Čempi, mrš u Medinu. Ili Meku, biraj.
Dakako, ovo su samo misli. Čistog mozga se slažem sa Celtom. :)
Čempi, mrš u Medinu. Ili Meku, biraj.
http://grantjkidney.com/wp-content/uploads/2011/07/Image11.png
zamisli osvojim turnir na pokeru i sta kad me moji uhvate da baratam evrima, sta da kazem
e a vidis mogo bih i da kupim gandze da prodajem
bolje da odspavam da budem normalan u gradu, ne ko na dopu uz dorse
Jebeni sandniggeri, što ih ima i u Evropi... mogli ste da ostanete u toj vašoj pustinji.
ma jok, cekam da stignu pare za poker , taman opicim dotu
da dodam jos jednu misao.
wikipedija (tehnicko-prirodni deo) bi trebalo da se uvrsti u svetsku bastinu ili stavec. nikad covecanstvo nije imalo toliko informacija na dohvat ruke.
sasvim sam siguran da je dobrim delom zasluzna za trenutni razvoj nauke, kolko god ljudi potcenjivali sadrzaj tamo.
:)
http://static.fjcdn.com/pictures/Jesus_212a55_2094698.jpg
Kakvi podcijeniti, Wiki je pravo dobar izvor informacija. I to pouzdan i tačan.
Wiki je skroz dobar izvor informacija ako znaš kako da koristiš Wikipediju. Mora da se pazi na izvore i da se pažljivo pročita, a ne da kopiraš bez gledanja.
Ово сам већ написао негде, па ми нико није одговорио, сем Ремеа који је рекао да ме неће звати на рођендан лоло. Има ли неко трип као ја- где год да одем, с ким год, итд, размишљам о погодним местима одакле бих некога покрао, оџепарио, рокнуо, итд? Треба додати да сам васпитан тако да марамице не бих украо... Има ли нас, лопурде?