РТВ се гаси
  • beni

Ђећемо сад да гледамо ДРЖАВНИ ПОСО?

• Rasni

tooooooooooooo

• Rasni

jel to ozbiljno

• Rasni

dje ce manjine da slusaju svoja 2353246468 jezika

• beni

можемо неку петицију да напишемо да не гасе мађарски дневник бар? интернет петиција је увек решавала све проблеме.

• Tuccini

Казан нека часком дода овде на сајту, да се не мучимо по туђим сајтовима.

• Стеван

Предлажем да Допија, Бо и Предах организују стриптиз за РТВ, сав приход покрајинском сервису!

• bata gugi

ne plaćam pretplatu

• Стеван

И Мулуца, ђе њу заборави!

• beni

е, ово је озбиљна тема, немојте да ми је спемујете. шта нам је чинити? не заборавите, само један кутак свемира можете променити - почните од себе.

помислите на јадне циганчиће који сад не могу да гледају дневнвик... тужно је то, човек је човеку вук.

• beni

подржавам овај стриптиз. ако је сврсисходан, циљан, рационалан, функционалан и друштвено оправдан, зашто да не? како у украјни се феминисткиње боре за права људска голим сисама и пичкама?

можемо онда и ми да се боримо за идеале и бољи свијет

• G

Угасите Војводину! Што плаћамо све паралелно у једној држави? Угасите!

• Стеван

Идем до краја, ако скупите неопходну своту. ЗА ВОЈВОДИНУ!
    http://x.vukajlija.com/var/uploads/avatars/201004/20653/medium_medium___________.jpg

• Стеван

тек сад изваљујем "стефанов прибор за мастурбацију" лол

• ninka_92

GASI HAHAHA GASI HAHAHA GASI

• beni

и шта ће сад Мезардс Роберт да прехрани децу кад му дају отказ? како, питам ја вас?

едит: па оно је О у ствари, човек се зове Месарош!

• Nadimak ko nadimak

GASI HAHAHA GASI HAHAHA GASI

• Џорди

Чекај, стварно се гасе? Јебига, имали су добрих емисија, Државни посо пре свега, па музички програм, Преваранте...
    Што се гасе? Деловало је да им је баш лепо кренуло у последње време.

• Petar Pan Pezo$

ma atenšn horovi obični. sve ove godine su mogli bez pretplate i bilo im okej, a niko ih nije gledo. i sad kad su zbog ova tri kralja postali gledani onda oće da uzmu kintu. pa prete kao ako ne platite pretplatu nema više državnoga posla ma mrš mađari