Prijava

u Vojvodini su ti svi separatisti u DS i LDP :)

Za koliko godina je Veliki Štrumf stariji od Kefala...

Ništa lakše neg posvađati glupe srbe međusobno

Napisa Vojvođanin dok pokušava da dokaže kako nema separatizma.

Ђећемо сад да гледамо ДРЖАВНИ ПОСО?

Ако угасе РТВ и Студио Б нећу више палити телевизор. БОЉЕ УГАСИТЕ РТС ПИЗДА ВАМ МАТЕРИНА, ЈЕБЕ МИ СЕ ЗА БОЉИ ЖИВОТ!

Pa RTV ima ubjedljivo bolji program od RTS-a, jes da to nije mnogo teško, ali opet. A i jedni i drugi se krpe od pretplate. S tim da pare od pretplate prvo idu u Bg, pa ako ostane nešto, onda se vrne i RTV-u. Čak su i direktore beogradske dogonili u RTV i davali im 6-cifrene plate, a kamermanima, montažerima i ostalim fizikalcima gola kurčina i kašnjenje po nekoliko mjeseci.
Otcijepiti se, nego šta, al od Tijanića.

Smešna televizija. Neka se ugasi. ĆAO ĆAO RTV!

Pa jesmo glupi Džoni, ništa lakše nego huškati nas jedne na druge. Neprijatelj nam ne treba, dovoljni smo sami sebi. Još uvek prisustvujem porodičnim proslavama gde se nakon rakije zakrvi o Titu i Draži. A porodica najrođenija, oće ljudi da se pobiju! Nisam separatista, Srbin sam, i opasno mi ide na kurac usiljeno forsiranje priče o separatizmu u Vojvodini koji NE POSTOJI!

ja bi ugasio rtv i rts 2 i napravio rts sport. da nam fino prenose svaku utakmicu jsl, onda fino citavu aba ligu pa onda da OBA DANA ima LS, pa fino da prenose englesku i spansku ligu, pa dijamantsku ligu i naravno sve utakmice reprezentacije. eto

Rasni, ovo ti je ja mislim najpametniji post koji si napisao na sajtu otkako si se registrovao.

odlucio sam samo ozbiljno da postujem ( osim na navijackim temama) i pomalo

Prećerano serete.

Srbin sam, i opasno mi ide na kurac usiljeno forsiranje priče o separatizmu u Vojvodini koji NE POSTOJI!

Ne da postoji, nego je najviši ikada. Mislim da je prešao sve granice i da treba Vojvodinu uvesti u red. Gašenje televizije je prvi korak. Nakon toga treba da usledi raspuštanje skupštine Vojvodine.

jebem im mater u PANCEVU su retardi ispisali vojvodina republika. jebem ja njima mater

Kolko me nervira taj trip da su vojvođani, tj srbi iz vojvodine separatisti! To se dešava zahvaljujući pumpanju situacije u medijima, a u vojvodini niđe veze sa separatizmom,osim male šake jada. To će svako videti, ko zađe ovde malo. Ništa lakše neg posvađati glupe srbe međusobno

Ово.

Mnogo mi je to odvojeno kao Vojvodina. To je samo jedan deo Srbije koji ne bih odvajao uopšte. Još nas ostale Srbe nazivaju Srbijanci. Ko god se loži da je "Vojvođanin" neka ide u Hrvatsku da živi.

Није лош РТВ, не пратим га али сам повремено чуо неке занимљиве емисије што баба гледала. А државни посао ме сморио давно тако да и не жалим нешто. Али била је културна телевизија.

Dzoni separatisti su šaka mađara i još manja šaka domaćih govana.Ja bi voleo da bude referendum garantujem da bi preko 95% bilo protiv.

cornelije izgleda da je rtv zanimljiv samo tvojoj babi

jebem im mater u PANCEVU su retardi ispisali vojvodina republika. jebem ja njima mater

Си из Панчева?