Prijava

ma jok nego isao sa drugom na neku zurku

a da sam iz panceva fino bi im ono prekrecio

Ma mnogo se njima titraju jajca. Meni bi to bilo sve Srbija i tačka. Kakva kurac Vojvodina.

А шта ако ти кажем да сам ја то писао?

e onda treba da iz nika izbacis slepi

Биће да је то решење.

Kakva kurac Vojvodina

mislim da je za to najzaslužniji pokojni maršal i ustav iz '74. I za kosovo,dabome. Al nećemo sad širiti priču, da ne ode tema predaleko :)

vojvodina je autonomna pokrajina u srbiji.bila i bice.srbi su zeleli da se vojvodina prikljuci srbiji i da bude njen sastavni deo.samo ti drugi srbi nemaju prava da seru kako cemo mi ovde da zivimo i kakvo ce nam biti uredjenje.pun mi kurac kada neko iz nekog mojmilova zna situaciju koja je ovde,a na slici video taj deo zemlje.neka raja gleda svoja posla.neka nam bude samo za nauk...ima jos nasih teritorija koje su pobegle od beograda i kontrole.

VOŠA U LIGU EVROPE OOOOOO JE-BI VOŠO ŠERIFA

ciribu,ciriba,igra vosa ko barsa...

Ja se slažem sa Džonijem apsolutno, prvi korak ka ućutkivanju mađarskih separatista je ukidanje televizije, posle idemo dalje sa pripajanjem FK Vojvodine "Titovim blizancima" i na kraju, konačno pripajanje sremskog kulena zlatiborskoj industriji mesa, svakako.

da se osnuje nova televizija.rtv novi beograd,da se vojvodina zove vojvodjanska brigada(sa uzorom na blizance).da se srem pripoji zlatiboru zbog istog reljefa.

NE MOŽETE DA SE SEPARATIŠETE KAKO JA ONDA U NOVI SAD DA SE UDAM

A bre Mančo, smorio si sa tim "ja sam gej", ne zanima nas bre tvoje seksualno opredeljenje...

Bruse maćorej, što me sprečavaš da širim svoje seksualno opredeljenje po temi sa vojvođanskim separatistima, je l' ti nije stalo da i ja nađem nekoga pa da se skrasim. JEDNAKA PRAVA ZA SVE!

Ако би се коментари с Вуке узимали за озбиљно, то би онда било застрашујуће, јер би испало да људи навијају да обични људи који раде у телевизији остану без посла само зато што шефови воде погрешну кадровско- идеолошку политику; отприлике, ко их је теро да раде у телевизији, ионако нема шта да се гледа нек иду под старе дане да се прегањају у надницу лололо. Срећом, коме смета, постоји дугме ''одјава''

Mnogo mi je to odvojeno kao Vojvodina. To je samo jedan deo Srbije koji ne bih odvajao uopšte. Još nas ostale Srbe nazivaju Srbijanci. Ko god se loži da je "Vojvođanin" neka ide u Hrvatsku da živi.

Не ложим се да сам Војвођанин, знам да сам Србин и не правим неку велику фрку око тога ко је ко. Познајем пар Мађара који живе у Новом Саду генерацијама, и који не дрве курац о сепаратизму уопште, него и њих нервирају ти ликови. Србијанци је локално, ко што су људи из Мачве гејаци а људи из Срема пречани.

Фора са сепаратизмом је то што је Војводина одувек била аутономна покрајина и у Југославији и у Србији, и ако се сад нађе неки Дачић да укине Електровојводину која постоји већ 50 година, логично је да ће људи да се изнервирају. И сад они који су плаћали струју Електровојводини, плаћају ЕПС-у који пропада, а пропада зато што осим у већим градовима скоро нико не плаћа струју ЕПС-у, док Електровојводини плаћају сви зато што ако не плаћаш они ти после два месеца искључе струју, па можеш да се јебеш. Опет је глупо да се угаси и РТВ који постоји већ дуго времена.

И кења ми се од тога како су сви Војвођани сепаратисти, а сви не-Војвођани(не знам како да назовем људе који нису из Војводине ако је Србијанци увредљиво) сељаци или шта већ. Људи смо. Лако нас је посвађати, али на крају крајева смо људи.

И не престаје РТВ са радом, било сад на вестима.

e onda treba da iz nika izbacis slepi

Hahahahahahahaha umro sam

И сад они који су плаћали струју Електровојводини, плаћају ЕПС-у који пропада, а пропада зато што осим у већим градовима скоро нико не плаћа струју ЕПС-у, док Електровојводини плаћају сви зато што ако не плаћаш они ти после два месеца искључе струју, па можеш да се јебеш.

Тачно тако, овде дугујеш пет иљада преко рачуна, одма дођу с налогом да секу, а тамо кад дођу да секу скупи се село и терају их сикирама УА СИКИРЕ