Била једном једна дефиниција...

1. Лећи на мину, Мићко. Чини ми се да је та..

2. А, ако није ова коју сам линковао, чини ми се да је постојала још једна нешто типа ''Тенковска пратња'' или ''Тенк бригада''..

У фазону, дебела ортакиња која увек иде са добром рибом..
    Било би добро да се нађе.

3. То буксно, лећи на мину је. Хвала пуно.

4. Причала ми сестра данас за једну, не знам како се зове ал мешчини да је спомињала нешто ''здрав курац'' - као положио си све испите, боли те курац сад. немам појма.

5. Е та је, хвала.

6. Мере неко да ми да линк дефке, чини ми се да је била и одабрана, онај фазон "ја можда јесам пијан, али ја њу волим", тражим неуспешно од јуче, а треба ми да линкујем док још имам времена за поправљање дефке.

7. Niko, sećaš li se još nekog detalja iz definicije? Ni ja ne mogu da nađem na osnovu ovog naslova što si dao...

8. Био је фазон, чини ми се, да два лика разговарају у кафани, а он мртав пијан изјављује то... Знам да је била и одабрана, ако се не варам... Већ сам је пре неког времена тражио и нисам успео... Могуће да у наслову има више самогласника.

9. A ne sećaš se autora? Jbg, ja ne umem ovo da nađem :)

10. Да се сећам аутора, лако би' ја то... :-)
    Једино ми остаје да кренем по насловној редом, па док не скапам. :-Д

11. Pitaj nekog moderatora, 'de sad da čitaš sve odabrane :)

12. nemam pojma o kojoj se defki radi jer si dao malo informacija, ali evo ti ponuda - kad konačno pronađeš defku javi na PVT pa ću je ja ubaciti u link ako ti je isteklo 24 sata...

13. Фала, Брусино, кад је нађем, шаљем певете...

14. Да линкујем. Или можда да направим ласо од ње.

15. Још ћу испасти луд... :-)
    Фала, матори, на труду, али нису то те... Сад сте ми убацили инсепшн, али тражим и даље...

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.