Била једном једна дефиниција...

1. Treba mi definicija u kojoj se opisuje kako smo svi mi imali seks sa svojim majkama (osim onih rođenih carskim rezom).

2. е та је, мада сам је се сећао као епскије написану :) хвала мерси, ја мислим да си ми ти и раније проналазила неке дефиниције :*
    ЕДИТ: да томдриле, који ми је трип сад лоло

3. Nista hvala, nego nadjite ovu Meśi, posto tu stvarno ne znam... :)

4. Kako se zove definicija gde se u primeru neki dizelaš nabacuje ribi na bazenu nekim retardiranim prilazom (dopliva do nje pa se uhvati za ivicu), a ona ga odjebe...mislim da je bila u odabranim.

5. Kako se zove ona defka, ide u fazonu ovako "... je umetnost korišćenja stručnih termina kako bi se ostavio utisak da ste pametniji nego što jeste", nešto tako ide, kratka defka, mislim da je bila odabrana i čini mi se takođe da je u naslovu samo jedna reč (eventualno dve)

6. probaj sa elokvencija elokventan i tako to... ako nije to dodji opet sa jos informacija.

7. merci, slična je ovj ali nije ova
    http://vukajlija.com/elokvencija/84610
    ----
    setio sam se da u porimeru stoji samo ovo:

ova definicija

8. Знам ја која је, сад ћу ти је наћ. Ваљда

9. Е није та, не знам ипак.
    Мислио сам на ову http://vukajlija.com/koriscenje-velikih-reci-kako-bi-ispao-pametan/258065

10. e to je ta, merci merci :)

11. smare nije ta nego ova od merci, ali hvala ti na trudu sokole sinji!

12. Da ne zna neko možda defku sa šešeljovim govorom ne sećam se neka kućna situacija?

13. Била је давно, баш давно, дефка са гомилом бројева телефона, писао је неки лик којег су ваљда прогонили преко мобилног и ту је наређао неких стотину бројева и било је баш пуно коментара. Ако се неко сећа, нека остави, била је хит дефиниција у то време.

14. хмм
    дефиниција је мешчини, тј. 100% џимијева
    а у примјеру причају професор и студент и студент се све нешто као службено обраћа, ал' користи сленг, па је због тога смијешно
    јебо матер, не могу да је нађем

15. јел ти се чини ил си 100% сигурна мајка му стара?

16. а јесте он, не знам да ико други пише такве примјере

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.