Prijava

hvala puno,upravo su to te defke :)

@D-MAN AC-DC

"Kako se zove ona kao, sta bi bilo da latinica nestane, pa da se koristi samo cirilica, pa u primeru stoji kako se dopisuju cirilicom?"

http://vukajlija.com/savremeni-srpski-jezik/55613

Дефиниција "морални победник",постављена јуче.Куцао сам у претрагу ал не избацује ништа,а нема је ни на гробљу.

moralni pobednik ima jedna, ali to nije ta što tražiš, pretpostavljam
jesi li pogledao u arhivi za taj dan?

ranije sam procitao definiciju ciji je naslov otprilike glasio:" pechalbars of black grass"(nesto slicno tome) , preko pretrazivaca ne mogu sad nikako da je nadjem a ne secam se ko je pisao. ako neko postavi link do nje, bio bih mu jako zahvalan.

Која беше она дефиниција имагинарне муслиманске Вукајлије, на којој би неко попут Талентовано глупог написао дефиницију против Алаха, па би га бановали, а сутрадан обесили о бандеру? xD

Znam da je Lakijeva. Sad ću da probam da nadjem.

Е, то! 'Фала, Гамби! :)

Треба ми дефиниција о тоалетима са факултета, тако нешто, и дефиниција о тренинзима домаћих фудбалера (помиње се нешто како им је први део тренинга хватање за главу, други излежавање, трећи пљување, тако нешто).
Хвала унапред!

Мерси, Мерси! :))

E, ovako. Želim da nađem jednu definiciju no ne sećam se ni naziva ni autora. Ide nešto kao, " Stupnjevi razvoja tajkuna ", recimo, i autor kao objašnjava kako nikako ne mogu da ga uhvate i onda u zadnjoj rečenici kaže "Sad mogu da ga uhvate. Za muda!".
Zna li iko?

Okej, hteo bih da nadjem defku o jednoj licnosti, nekom kompozitoru koji je komponovao "zajebane stvari" (koliko sam ja shvatio, umeo bi tipa "da izdvoji esenciju straha u kompoziciji ili da iskomponuje plavu boju" i slicne "zajebane stvari", i cije je poslednje delo trebalo da bude "uvertira za Sudnji dan" (ili tako nesto) ali je umro pod nerazjasnjenim okolnostima.
Nadam se da sam bio dovoljno jasan, ne mogu jasnije, jebi ga :).

Pa nije moguće da niko ne zna koja je to definicija?!?

slavko, ja sam probala neki dan da je nađem, sećam se definicije
ali je ovaj pretraživač loš, recimo ukucam reč tajkun, on mi izbaci 2 defke čiji je naslov tajkun, a ne pokazuje mi definicije koje u sebi sadrže tu reč...
i to komplikuje pretragu