MIZAN TROPHY - zvanična tema za diskusije

1. Ja hoću da znam.

To beše stih iz neke pesme?

2. Ne želim da razmišljam o kazni. To moju mržnju opet vraća u strah, a to nije dobro za pisanje definicija.

3. Sankcije? Nabijanje svetlosne sablje u čmooor.

4. Bolje da je u pitanju neki tvrd predmet, tipa kolac.

5. Nabijanje svetlosne sablje u čmooor.

Ali ne trivijalno i seljački, nego suptilno, dok je sablja isključena, nonšalantno se protegne i pruži balčak tamo gde sunce ne sija. I uključi. I bi svetlost.

6. Pa nisi valjda ni pomislio na odsustvo stila.

7. Dajte ljudima bar da odaberu boju zalazećeg sejbera, bolje će se osećati.

8. Ne želite da znate šta moj prljavi um može smisliti kao sankciju. Još nisam sasvim odlučio, ali neke opcije me već plaše...

9. Ja sam za nabijanje na kolac, da se vratimo našoj tradiciji.

10. Nismo Turci jebo ga sud...

11. naša je tradicija nabijanje na kurac, mi dildo ne koristimo :)

12. mrzim vas. glupi ste. nadimci su vam glupi i definicije su vam glupe, i avatari su vam glupi, i postovi su vam glupi i životi su vam patetični, bez ikakvog smisla i žara, sedite na vukajliji, iskrivljeni pred računarom, ili pred nekim telefonom ako ste totalni kreteni. ustanite, nađite najbliži zid i udrite glavom dok ne prestane da boli vaše prazno postojanje.

13. Celt baš rešio da pobedi na ovom kupu :)

14. Opet niste našli bozon?

15. zagrevam se :)

nisam resio da pobedim, stvarno vas mrzim sad. neispavan sam u tri lepe, imam čas nemačkog sad posle posla na koji neću da odem pošto me mrzi i umoran sam, i osećaću se krivo zbog toga, pošto stvarno treba da naučim jezik, i krivim vas za sve.

16. Ti još nisi savladao taj jezik? Pa brate nema tu ništa komplikovano, vidi Mile JNA kako je prosperirao :)

17. pa gde cu savladam, kad na poslu preicam engleski, a na ulici niko ne prica pravilni nemacki nego neki jebeni nepisani dijalekt...

a imam sad osnovu, kad bi otiso negde u nemacku, propricao bi za mesec dana.

18. niko ne priča pravilni nemački, možda na hajdelberškom univerzitetu, ali inače niko... to samo u našim školama ima...

19. niko ne priča pravilni nemački, možda na hajdelberškom univerzitetu, ali inače niko... to samo u našim školama ima...

Isto ko i sa engleskim...

20. Prijava!

Celt baš rešio da pobedi na ovom kupu :)

Napokon može da kaže šta misli, a da mu niko ne zameri. Bila defka za piće, kad se naroljaš i podjebavaš likove koje ne voliš u stvarnosti.
    A kad i gde more da se prijavljuje? Hoću i ja jednom na turnament!

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.