MIZAN TROPHY - zvanična tema za diskusije

1. Ako Paninaro ne bude imao najviše glasova u 1. krugu, ja ću napustiti takmičenje, smatrajući ga nameštenim i ortačkim!

2. Učini nešto povodom tog uzvičnika :)

3. Шалу на страну, по мени је КлиниклиИнсејн покидао.

4. sto, sta fali paninarovoj definiciji?

5. Ništa ne fali, samo ga podržavamo u kampanji :)

6. kako god nisam verovao da ima vise od 10 ljudi na vukajliji koji umeju da sastave vise od 5 recenica a da sve to ima smisla.

prijatno sam iznenadjen.

7. Ako Paninaro ne bude imao najviše glasova u 1. krugu, ja ću napustiti takmičenje

Jel obećavaš?

8. Kao što napisah. Čitaj pažljivije.

9. ne obratih pažnju na linkovani uzvičnik... a taman sam se ponadao... :)

10. Vejve, zajebi diskusiju, idi piši defku :)

11. ma defka će da bude grom iz vedra neba... :D
    a Panijevom defkom i nisam očaran, al konkurenciju kao što je Agi valja otkloniti na kvarno... ;)

12. ne primam dolare, samo domaća valuta i ponekad dinari

13. Цела Вукајлија илуминати бре.

14. Jamajčanine, ne mogu da nađem post u kojem otkazuješ učešće, molim te da mi ponoviš ako je tako.

15. Шалу на страну, по мени је КлиниклиИнсејн покидао.

16. Joj što sam se setio teme za mrzeti...au! to mrzim više od bilo čega, daj Bože da prođem pa da opljujem.

17. :pokušava da utiče na glasače:

18. Добра фора, али тако од мене плус неш добити. Него, ова моја исто кида ее!

19. Joj što sam se setio teme za mrzeti...au! to mrzim više od bilo čega, daj Bože da prođem pa da opljujem.

+1
    Čitam sad još poneku, ne mogu sve propuštene odmah, mora na rate.
    I kontam da je izuzetno teško proći dalje.
    Ipak, ove defke nisu toliko specifične kao one parodijske, te nije problem objaviti ih i posebno, nezavisno od takmičenja.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.