MIZAN TROPHY - zvanična tema za diskusije

1. Читај онда и моју. лол

2. каква си ти фуњара крле :Д

3. Čitaću, jebogaljeb, šta se reklamirate, polako, ima vremena ihaaj.

4. Hahaha, koji trip, sad kad vidim defku dužu od 3 pasusa skrolujem dole da vidim da li je za mizantropa. Ja ću moju početi da pišem uskoro, mada ne očekujem mnogo, jaka konkurencija :)

5. Taman kad mi se učini da imam osam favorita i da već znam za koga ću da glasam, pojavi se neka nova defka! Aukurac:D Moraću da sačekam da svi napišu...

6. каква си ти фуњара крле :Д

Нисам чељо, ја се спрдам, пошто знам да сам га издуво. Има доста бољих од моје. Па се сад спрдам мало. лол

7. панинаро ће да победи, његова најбоља :Р

Ja sam za paninara od pocetka, i on ce da pobedi!

Ako Paninaro ne bude imao najviše glasova u 1. krugu, ja ću napustiti takmičenje, smatrajući ga nameštenim i ortačkim!

hvala, svima, hvala. opravdaću Vaša očekivanja!

8. Ада зајебавам се :)

9. e, da

kako god nisam verovao da ima vise od 10 ljudi na vukajliji koji umeju da sastave vise od 5 recenica a da sve to ima smisla.

mogao bi malo početi da čitaš definicije. nema smisla, ipak si moderator ođe.

10. Ада зајебавам се :)

i poslije svega bi imao srca da ne glasaš za mene?

11. Ти си фуњара над фуњарама, нормално да ћу да гласам за тебе :*

12. kako mi sad to funjara nekako toplo zvuči :) :: :*

13. Ништа, сад мењај ник у фуњара.

14. evo, još jednu reakciju da mi odaberu pa dobijam krunu

15. Правимо петицију сад да ти одаберу реакцију да можеш да промениш ник. ВУКАЈЛИЈО ОТВОРИ ОЧИ!

16. juče sam tražio moderatorima (Brusu, konkretno) da mi odaberu reakciju ali su se oglušili.

17. Неће то тако :) Ево, ја још 3 дефке и могу да будем на сајту а да немам рекламе. (Које иначе немам због ад блока) јее

18. ja tio da pitam Kaizena da bačim na Vukajliju rekalmu za moju definiciju ali se poslije sjetio da te reklame ioanko niko ne vidi. a časti mi, danas sam ozbiljno razmišljao o tome :)))

19. а јебига, значка има бескорисну функцију ал' ај сад

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.