Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
ja sam ipak odlučio napisati defku i učestvovati. Moram se boriti protiv OCD-ja
ууу ОЦД зајебана ствар.
Ја сам сконтао да тек у недељу креће ово. Шта сад? Напишем дефку и окачим оувде?
Posalješ je nekom moderatoru koji je trenutno aktivan na pvt.
nši i postavi, naći ću je ja :)
pani, eno ti reakcija, nijesam se oglušio bogumi, samo sačekao
OPAAAAA!!!!
Написао. И поставио.
E čuj funjara. Ne može te niko nagrditi ka što možeš sam sebe. Mičite mu tu jednu reakciju da ne bruka ime sticano godinama ovđena.
Ова Вукајлија није за људе мајке ми. Ово само за факире и наркомане. Какви сте сви дрогирани.
UPOZORENJE: nadimak koji se zadrži duže od 24 sata trajno ostaje prikazan na profilu i ne može se skinuti...
Odabrali su ti danas. Ne može odma'.
P.S. Odabeeeriteee i meenii!! Ili ću svima da kažem da ste se oglušili!!! :)
Ne kapiram. Ili kapiram ali je baš oftopik.
Виш ти Панинара, оће ник да промени, па му одаберу реакцију. Хоћу и ја да ми одаберу дефиницију! ЈА САМ ФУЊАРААААААААА! БРУСЕЕЕЕ одазови сееее ОПААААААА
не банујте ме због спема.
унапред захвалан.
едит: Озбиљан сам за одабир. лол
mali oftopik, čisto da pokažem vlastito nezadovoljstvo odabranim nadimkom ;)
Pani, s obzirom da si se ogrebao za reakciju, zadužujem te da predložiš jednu moju (treba mi za boju na četu)... lol
Мени треба само за палац на дефке, али свеједно. чекаааам
Откад је ова тема постала шалтер за молбе за у одабране?
Па тема која служи као шалтер ни не постоји, тако да...што да не ;)
Мада се бојим да овде само банчину можемо да попијемо.
neka ga malo, skidam ga najkasnije do sjutra ujutro. jedva se ulogovah, dvaes puta sam kucao paninaro i čudim se što neće :))))
или масну курчину, па ви видите вреди ли молити