Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Не рекламирам ја дефу, само рекох. Ово је тема за дискусије јел тако? Иначе допада ми се Српско Руско пријатељство, не знам ко је написао, и још пар дефки. Видећу како ћу гласати
Нсиам још све прочитао. Нереално је колико има текста сада на Вуки. Пун погодак од такмичења!
Мој, Крле? И ТРЕБА! Будим мржњу у људима!!!
Шалим се мало Вокаси, ниси моју прочитао. ;)
Реме, то имаш у последњој реченици мог текста за ово такмичење. Тачно пише зашто треба да МРЗИМО! Из дна душе, онако...окорело.
Ти вучеш ка револуцији која би свет учинила бољим местом за живот. Ја пропагирам анархију и чисту мржњу. Вечито, природно стање рата, свакога против свакога. Не мора да буде објављен, али мора да траје. МРЖЊААА
Прочитао сам Крле како нисам :)
mržnja je samo jedan mali segment mizantropije. lično mislim da je otuđenost bolji prevod za tu rogobatnu stranu riječ... ne znam, evo glasači će procijeniti. neka najbolji autor pobijedi (svi muški, smorka ili kafa).
Пропагирам свет без расних подела и било каквих других подела. Све треба мрзети подједнако.
Koja je fora da se već odabiraju defke sa mizantropi?
Почињеш да ме привлачиш на своју тамну страну РЕМЕЕ!!!
Вокаси, стварно, ја не знам како ћу постићи да све прочитам. Има доооста доброг материјала.
А што се тиче мржње, без ње не би ни љубави било. Реална ствар. Ако све волиш, онда ти је досадно у животу...
direktno miješanje u izborni proces. sramota.
Јел то има нека тема где стоје све дефке за такмичење?
Jer onaj autor zaslužuje daleko bolju poziciju na rang listi.
Kad kažem daleko bolju misli, bar top 200.
Није интересантно да будем толико доминантан па ми стављају државни пројекат на пут. Хоће да ми направе конкуренцију, али немаааааааааааааа. Мржња преовладава.
Брус, ево овде на теми за пријаве.. http://vukajlija.com/forum/teme/55264-mizan-trophy-tema-za-prijave?strana=2#post_2493464
чини ми се да сам још негде написао да нећу моћи
Ех
http://vukajlija.com/forum/teme/55413-mizan-trophy-zvanicna-tema-za-glasanje
ЈАМАЈЧАНИНЕ ЕВО ТЕМА
Целт, размажено дете у авиону! лол
хвала вокаси
Не знам, ја бих највише волео да се тих 72 дефиниције изделе жребом у осам група и из сваке групе да гласамо за по једну..... Мислим, дељиво је са Осам, а иде и даље осам по правилнику?