MIZAN TROPHY - zvanična tema za diskusije

1. Па да. Мало је нефер овако.

2. Obzirom da ovaj put imam spremnu opasnu glasačku mašinu, uprkos tome da mi je defka naspram ostalih u najbolju ruku onako, ne sumnjam da ću proći u sljedeći krug i na kraju osvojiti prvo mjesto.

3. Zar ne ide oko 30, tako sam ja nešto načuo na ovoj temi?

4. ne ide, dalje ide pola autora, svako kolo prepolovi takmičare

5. У, то је добар фазон. Тј. најбољи фазон.

6. Pa ako nas je 72, 36 ide dalje.

7. Nije nefer. Nefer je kad nemam spremne glasače. Sad imam jedno 5-6 sigurnih da mi daju najjaču ocijenu. Ne krijem da ću da namještam.

8. Ау, значи половина иде даље! Супер!!! Фазон добар скроз!

9. Ај неко да опичи плусчину (наравно ако му се свиђа дефка) дуђе у популарне. Просто да влада демократија.

10. Sad videh 69 nas ima. Znači ide dalje 34,5 takmičara. :)

11. Nije nefer. Nefer je kad nemam spremne glasače. Sad imam jedno 5-6 sigurnih da mi daju najjaču ocijenu. Ne krijem da ću da namještam.

Знаћи имаш толико дуплих налога?

12. Ухух, на све које сам до сад прочитао пре него што ми је Вокаси дао тему, неких 20-так дефки, на сваку сам дао плус. Верујем да ћу тако и кад прочитам

13. још 16 је остало опааааааааа

14. Ја ћу сад дузмем да читам и да пишем ко је шта писао у тефтер, чисто да могу лепо да се одлучим за кога. Наравно опет ће бити гласова за име аутора. Ал исвеједно, ми Неактивни чланови се џаба нервирамо кацмо неактивни...

15. Hm, videh da je jedan od kolega odabrao defku koja je još u takmičenju. Obzirom na tačku 4. pravila igre to nije zabranjeno, dakle, moguće je da se desi još nekom. Međutim, moram da vam napomenem da to NEMA NIKAKVE VEZE sa glasanjem, ta defka uopšte ne mora da prođe dalje, jednostavno je predobra (po mišljenju dotičnog kolege) da bi bila preskočena.

U skladu s tim, neće se ni računati kao deo osvojene nagrade ako autor dospe do jednog od tri prvoplasirana.

Podsećam još jednom da je u pitanju autor kojeg sam ja prvi prepoznao još u nekom ranijem takmičenju kao budućeg jakog autora, hihihihi :)

16. Ja samo 6 nisam ocenio.

17. Е а шта треба да оцењујемо по теби Брус? Количину хејта, квалитетно сложен хејт или дефку као дефку? :Д

18. ne ide, dalje ide pola autora, svako kolo prepolovi takmičare

Al će da se otegne jebote...6 - 7 kola.

ne mora

Oš se kladimo? Ali i inače mi se sviđala defka. Ne mogu da kažem.

19. Јес добра. Али има ДООООСТА добрих ствари

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.