Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Do jaja je ovo.
Sve super, sve pet, sve eko frendli, ali preterujete s frekvencijom ovih kupova, dajte malo proredite ih.
proredićemo, evo ja obećavam da neću ništa organizovati do aprila sledeće godine :)
Ukoliko to neko želi može već objaviti prvu defku i poslati mi link na PVT, smatraću to prijavom. Nema potrebe za tim jer će biti mesta za sve, ali ako baš želite... jednom prijavljena defka ne može se menjati, zato budite oprezni.
To je bio dio razloga da otvorim takmičenje ako mi vjeruješ :D
Šteta samo što se sad ne možemo naći u duelu zbog formata ovog takmičenja al' dobro. Ovog puta ćeš biti odmah ispod mene... tj. na drugom mjestu.
Aha... Pa važi... Sad mi žao što sam otkrio temu z'okršaj lololo
I da, ako kojim slučajem osvojim neku jaču poziciju u ovom takmičenju neću nikakve odabrane jer svi znaju da sam i bez njih najbolji autor na ovom sajtu. Ja samo hoću ekskluzivno pravo da promijenim nadimak bez Kazanove intervencije.
Koja je to potrebna dužina defke, minimum, šta znam neko može da ishejtuje kvalitetno u 5 redova. Ipak je ovo takmičenje, a to znači da je bitan kvalitet definicije, a ne njen kvantitet.
Možda nisam dovoljan mizantrop da učestvujem u ovom takmičenju, ali ću ga sa zadovoljstvom pratiti.
Predlažem zvanični naziv takmičenja: MIZAN-TROPHY.
A? Dobar, znam, heheh
Zaista jeste dobro, Counte, skroz je ideja na mestu
Bruse, oces ti meni da prepravis defku posto ne koristim slova sa kukicama na vrhu, pa mi onda pisanje dugih defki ide mnogo teze, jebote, od kad sam se logovao na Vukajliju stalno kopiram ova slova sa strane da bih mogao da uradim defku kako treba, znate l' vi kakva je to muka
Прочитао сам уводни пост, остлае коментаре нисам. Видим људи већ пишу, је ли била пријава већ?
Nema prijava jos, al kaze Bruce ko oce moze da mu salje defke u pvt :D
Pet redova je OK, nisu dozvoljeni krateži u smislu da ne možeš kvalitetno hejtovati nešto u pet reči. Koliko će kratka defka biti dobra u toj formi ne znam, ali hajde.
Zvanične prijave u sredu, nekim autorima je iz razloga koji su mi obrazloženi na PVT dozvoljeno ranije prijavljivanje. Ukoliko postoji još takvih, slobodno napišite i pošaljite link, pravilo o minus skoru nakon 24 sata se svejedno primenjuje, ako defka bude u minusu ispada iz takmičenja.
@Visarijonovich: Čim napišeš defku pošalji PVT, editovaću ti kvačice.
Zašto nisi udostojio odbacivanja moj predlog, Bruse?
jesam, kad otvorim takmičenje tako će se zvati, ovde neću da menjam još :)
Ok, reko da l' si video, mada mi to deluje nemoguće, hehe...
Hvala Brus, saljem ti sutra verovatno :D
Bruse, ja objavljujem večeras jer jednostavno... moram. Nalet inspiracije a kvota ne smije da se baci.
izbacio bih i ja al sam mnogo pijan i duševan u ovem trenutku... ne mrzim sad ništa... dapače... zaljubio sam se...