Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Ja apelujem na autore da provjere značanje riječi mizantrop i da ne pišu defke tipa:
"Mrzim MTV jer su svi flafičasti a ja jedem samo ćevape sa lukom i podrigujem pred kuravama."
Mizantrop posmatra ostale stvari sa visine i smatra ih bezvrijednim. Što će reći da mizantrop nije običan hejter koji to radi da bi bio u centru pažnje.
Hvala na razumjevanju.
sta seres ti.
Relativno čvrsta govna 6-7 puta nedjeljno osim kad žderem samo suvu hranu... Onda taj broj opada na 2-3 puta nedjeljno a konzistencija stolice se može opisati kao veoma čvrsta.
Mizantrop mrzi sve ljude, a ne posmatra stvari sa visine, naprotiv, kad već pominješ bukvalno značenje.
Turska kafo, znaš li ti ko sam ja?
Daj temu za prijave, ojebacu
JA NE MRZIM JA PREZIREM.
manite se naziva, to je samo reč, šta ste svi odjednom postali lektori...
Ništa, daj mu naslov "Namćor kup", ili "JA HEJTUJEM", pa da izbegnemo pametovanja.
Zanimljivo.
Jako jako zanimljivo. A kad će posebna tema, za prijave?
prema Count-ovoj sugestiji zvaće se MIZAN TROPHY, valjda onda niko neće kenjati :)
prijave u sredu
Mizan trophy je do jaja. Ovo je za mene parada dobrih naziva!
Ništa onda, čekamo sredu. Samo nemojte da bude onako kao na prošlom kupu, kad si morao konstantno biti prisutan kako bi se prijavio.
Moze i Cinikup, srpskije :)
Nego, jel su definicije slobodne forme, ili ce biti na temu?
Sve je slobodna tema, nikom ništa ne zadajem, osim onog što je u pravilima navedeno. Prijave su u sredu ceo dan, imaš vremena :)
Bruce je tada bio na odmoru, inače nam ne bi dozvolio da se tako okrutno poigravamo.
He he ... imam definiciju za ovo - zaebalo vek ...
EDIT / OK, Bruce, izbrisao ... :)
Imponuje mi, im-po-nu-je!
http://i.imgur.com/Z5goZtA.png
Ujka Simo, čitaj prvi post - prijave tek u sredu...
Napisah jednu definiciju i ideje za još tri -> al' sam optimista.
U svakom slučaju, i ako ne stignem da se prijavim ili ne doguram dalje od 1. kola, imaću nekoliko defki sa varirajućom dozom hejta: od površinskog prezira do usrcegaubodo.