MIZAN TROPHY - zvanična tema za diskusije

1. Ово мирише на нешто занимљиво, контам да ћу се пријавити у среду, ако стигнем...

2. U sredu prijava? Dajte temu ako ima...

3. Mrzim rasizam i crnce, tako da ću učestvovati.

4. kad ce ovo, smislio sam par definicija koje bi napisao, gledajuci kolege na poslu.
    zaboravicu do takmicenja :)

5. Koliko ce kola biti otprilike? Da znam koliko definicija treba da se napise.

6. Mislio sam da je ovo neka tema o sve rasprostranjenijoj navici i potrebi da svi budu mrzovoljni i da mrače.

7. МРЗИ МЕ ЧИТАТИ СВЕ АЛИ ВИДИМ ДА ЈЕ НЕШТО О ХЕЈТОВАЊУ И МРЖЊИ, ТАКО ДА СЕ ПРИЈАВЉУЈЕМ

8. maksimalno četiri kola, počinje u nedelju, prijave zvanično sutra, celte - napiši defke i pošalji linkove, ja ću sve ostalo da odradim :)

9. kako, to moze pre takmicenja?

sacekacu svejedno da se svi prijave...

10. Самхаин
    МРЗИ МЕ...

To se traži

11. može pre ako nisi u mogućnosti da budeš tu u nedelju, ali važi ono pravilo - ako je u minusu biće obrisana, kao i sve ostale...

12. Brus, a kako bi pravilo - u telu defke se mora naći reć MIZANTROP, ili sam ja nešto utripovao...?

13. 5. Svaka definicija mora u primeru imati link Definicija je napisana za Mizantrophy.

1. post.

14. Međutim, pre je link išao po defaultu na definiciju Mizantrop.
    Sad ide na nedefinisanu MIzantrophy, što može biti eksploitovano, ako me razumete

15. Znači, ne treba da bude u sastavu defke, kao reč koju je obavezno ubaciti, nego samo napisati to u primeru, onako...

16. DEFINIJCIJA JE NAPISANA ZA JEBENI MIZANTROFEJ!!!771235478912361245

E takav primer treba da bude.

17. Da, onako... Neće Brus da nam narušava tok misli tako nekim pravilom :)

18. Koja je sankcija ako neko kojim slučajem ne napiše definiciju? Ban, brisanje neke druge defke ili nešto treće?

19. Bolje da ne znaš...

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.