a ja se nadam da na ovo ne gledate samo kao na kup, vec kao na poruku da je dosta tinejdžerskog sranja po vukajliji, i da treba malo oštrije da se piše, i odmah ima svašta zanimljivog da se pročita.
jebi ga. malo malo pa stigne poruka nema kurac na naslovnoj. nema političari po posterima. nema javne ličnosti da se ismevaju...
ti uzmi pa udri dugačku definiciju, to ne čitaju ti kojima smeta to. Unutra možeš da provučeš 20 kuraca pički i na najgori način da ispsuješ kog god hoćeš i da završi na naslovnoj. Ko pročita ceniće.
ti si jedan od onih sto su uvek protiv "vlasti" i traze amandmane i presedane da kenjaju a?
ja sam onaj koji je upozoren da se ne reklamira.
i nisam protiv vlasti jer sam omladina stranke na vlasti i grebem se od budžet tako što smaram ljude da veruju u naše ideale i glasaju za nas. a bio sam i u onim prošlim strankama dok su bile na vlasti i generalno sam govno od čoveka.
jebi ga. malo malo pa stigne poruka nema kurac na naslovnoj. nema političari po posterima. nema javne ličnosti da se ismevaju...
ti uzmi pa udri dugačku definiciju, to ne čitaju ti kojima smeta to. Unutra možeš da provučeš 20 kuraca pički i na najgori način da ispsuješ kog god hoćeš i da završi na naslovnoj. Ko pročita ceniće.
nešto sam zaboravio: ja sam pička reklamerska koja se non stop reklamira i reklama kao reklama mi uopšte ne smeta. i u principu me boli kurac ko se reklamira ali može da mi smeta sve što ja hoću da mi smeta.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
hihihi, da i ja jednom stignem pre tebe :)
novi kolač u igri je MileBubreg koji uskače umesto jednog od one dvojice odustalih...
ајде више та недеља :Д
Samo nam je još on falio :)
mrzite mene il majuv, kako god, eto inspiracije :)
kaka je ovo kurac reklama sad? ako prođem hejtujem modove.
+1
reklama? ok, jebi ga, prvi put se takmicim. obrisacu.
ti si jedan od onih sto su uvek protiv "vlasti" i traze amandmane i presedane da kenjaju a?
Koliko mi se čini reklamiranje je dozvoljeno...
ma nebitno je, obrisao sam.
ајде сад сви да спамујемо форум и чет да рекламирамо наше дефиниције. Не лупај.
kako god, kacio sam link na komentar. ali ok, kapiram, greska, stajalo sveukupno 30sec.
Etika? Da li to želiš da pričamo o etici?
Добро, благо теби, иди рекламирај се.
Ja samo čekam da počne glasanje, tada pokrećem do sada neviđenu kampanju...
a ja se nadam da na ovo ne gledate samo kao na kup, vec kao na poruku da je dosta tinejdžerskog sranja po vukajliji, i da treba malo oštrije da se piše, i odmah ima svašta zanimljivog da se pročita.
Bra'o Kelte za ovo.
ja sam onaj koji je upozoren da se ne reklamira.
i nisam protiv vlasti jer sam omladina stranke na vlasti i grebem se od budžet tako što smaram ljude da veruju u naše ideale i glasaju za nas. a bio sam i u onim prošlim strankama dok su bile na vlasti i generalno sam govno od čoveka.
sa ovim se slažem.
nešto sam zaboravio: ja sam pička reklamerska koja se non stop reklamira i reklama kao reklama mi uopšte ne smeta. i u principu me boli kurac ko se reklamira ali može da mi smeta sve što ja hoću da mi smeta.