MIZAN TROPHY - zvanična tema za diskusije

  1. turska_kafa
    Samo jedno pitanje, 3 autora su banovana zbog ortačkog glasanja i postovi su im obrisani, ali Pazlov i Rajderov koji su otvoreno rekli da glasaju po ortakluku važe?

    Veče je tek počelo... Oš kokica?

  2. E, pa nije loše, naročito što prvi put učestvujem.

  3. Bole me kurac makar sam na preseku bolji od Bubrega OPAAAAAAAAAA

  4. Jebem li ga, nisam očekivao ovo... Do kad rekosmo traje ovo?

  5. oghma infinium
    E, pa nije loše, naročito što prvi put učestvujem.

    smorkić, to i ja pomislih malopre... prvi put učestvujem, a prođo' u drugi krug. Odoh sad komšiji d'izgrebem auto što je sumnjao u mene!

  6. ma briga mi da l' prolazim il' jok, ozbiljno... nego mi smešno ovo glasanje a tabela naročito :)

  7. Ko mi prvi čestita rođendan sredim mu 10 bodova.

  8. Samo jedno pitanje, 3 autora su banovana zbog ortačkog glasanja i postovi su im obrisani, ali Pazlov i Rajderov koji su otvoreno rekli da glasaju po ortakluku važe?

    Tako je. Ona trojica su direktno uticala na stanje na tabeli i glasovi im se svode samo na to. Ova dvojica su jedan drugom dali poene i time ništa bitno nisu promenili. Primetićeš da su obojica i dalje ispod crte.

  9. Jel ima kakva utješna nagrada :)?

  10. Pazle daj bodove jer hepi brzdej tu ju

  11. Ova dvojica su jedan drugom dali poene

    Šala je na tebi... Ja sam vejvu dao samo 5 poena.

  12. Važi Visa, sjutra glasaju još 2 ortaka.

  13. Koja patnja kod glasanja... Od 66 definicija ne valjaju možda tri. Ima ih nekoliko koje su promašile poentu takmičenja, ali su zasebno gledano - odlične. Fenomenalno.

    Da se pitam, k'o što se ne pitam, napravio bih jedan Moša kup, obećao bogaoca za nagradu, pa kad se prijavi 156 takmičara i napiše isto toliko kvalitetnih definicija rekao puj pike ne važi, samo da vas malo iscimam sunce li vam vaše lijeno! Kako samo umijete da pišete kad hoćete!

  14. E, pa nije loše, naročito što prvi put učestvujem.

    +1

  15. ja ne mogu da verujem da je pcetov hejt savremene devojke i želja da nađe neku kojoj je jedina veština da savija sarmu kao što su je savijele babe pre 250 godina najizglasanija na turniru. Jedna od retkih na koju sam dao minus, pored one burazerove.
    Ostatak rasporeda mi se čini ok.

  16. Šala je na tebi... Ja sam vejvu dao samo 5 poena.

    Jeste, i u zbiru imate isto.

  17. Hajlenderu, ne znam zašto misliš da to već nije ovaj kup? :)

  18. Jeste, i u zbiru imate isto.

    Ne zadugo...

  19. Koja patnja kod glasanja... Od 66 definicija ne valjaju možda tri. Ima ih nekoliko koje su promašile poentu takmičenja, ali su zasebno gledano - odlične. Fenomenalno.

    Da se pitam, k'o što se ne pitam, napravio bih jedan Moša kup, obećao bogaoca za nagradu, pa kad se prijavi 156 takmičara i napiše isto toliko kvalitetnih definicija rekao puj pike ne važi, samo da vas malo iscimam sunce li vam vaše lijeno! Kako samo umijete da pišete kad hoćete!

    Oće to ponekad. Iz mene je izvuklo ono najbolje. Sad će narednih 5 da mi budu nekvalitetni krateži.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.