MIZAN TROPHY - zvanična tema za diskusije

  1. Ima ih nekoliko koje su promašile poentu takmičenja, ali su zasebno gledano - odlične. Fenomenalno.

    Gormova. Ta je za odabrane po mom mišljenju.

    ja ne mogu da verujem da je pcetov hejt savremene devojke i želja da nađe neku kojoj je jedina veština da savija sarmu kao što su je savijele babe pre 250 godina najizglasanija na turniru.

    Pseto je super autor i znam da se na bilo kakvu kritiku neće uvrediti, što u principu niko ne bi ni trebalo. A i taj hejt mu je dobar, možda malko preteran, ali ta tema je mnooooooooooogo puta već opisivana u milion formi i podformi, zato ja lično nisam glasala za njega.

  2. Ma što se mene tiče mogu da budu i iznad crte, neću se 'leba od toga najesti, samo me zanimao kriterijum po kom Pazl mrači non stop, a ovi zaradiše ban.

  3. Hajlenderu, ne znam zašto misliš da to već nije ovaj kup? :)

    Siguran sam da nije. Prvi zalogaj nikad nije otrovan.

  4. Samo jedno pitanje, 3 autora su banovana zbog ortačkog glasanja i postovi su im obrisani, ali Pazlov i Rajderov koji su otvoreno rekli da glasaju po ortakluku važe?

    Ja sam rekao da sam svima dao po ortačkoj liniji, a ne samo Pazlu, jer sam ja tako hteo, a ni sam kim se nigde nisam dogovarao! U tome je poenta draga moja. Defka ti je odlična, ali mislim da si previše digla nos...

  5. Jer ako mene banuju nema ko da piše kvalitetne defke. Mislim da bi se da nema mene, gotovo sve defke ovog sajta mogle štampati na neki WC papir...
    I da, uz njega obavezno da dolazi kesa kafe i d best of album Jašara Ahmedovskog... Kapiram da ga drugačije niko ne bi ni kupio.

  6. prvi put učestvujem, a prođo' u drugi krug.

    Полако, гласање није још завршено,.. :)

  7. Ja sam rekao da sam svima dao po ortačkoj liniji, a ne samo Pazlu, jer sam ja tako hteo, a ni sam kim se nigde nisam dogovarao! U tome je poenta draga moja. Defka ti je odlična, ali mislim da si previše digla nos...

    Oštro vejv. Prvi put ovo da vidim od tebe.

    http://24.media.tumblr.com/tumblr_m6ha2uyfh71rwcc6bo1_400.gif

  8. Ja mislim da ti rajderu, nisi merodavan, a ti kako oćeš.

  9. Ne kapiram sto mracite, Pazl mozda jeste smarac, ali bez njega forum je nikakav, on makar nesto radi...

  10. Sad će narednih 5 da mi budu nekvalitetni krateži.

    Nije, dobro ti ide, samo polako.

  11. Ja mislim da ti rajderu, nisi merodavan, a ti kako oćeš.

    Nažalost, pogodilo se da imam preko 50 poena, a samim ti mogu da prisustvujem forumu što dalje implicira da imam pravo da glasam, baš kao i ti...

  12. Rajder ce nocas jebat majku nekom hohohoho

  13. Ko jebe moju defku, to da si ti glasao pošteno uopšte ne podrazumeva da bi glasao za mene. Ili bilo ko drugi ko je ortački delio. Smatram da to nije poenta, niti bih ikakav glas želela jer molim za njega, a lizanje dupeta mi se vazda gadilo. A više me mrači Pazlovo konstantno kvazitrolovanje, samo sam napravila paralelu između banovanih i onih koji su otvoreno rekli da su glasali ortački.

  14. E na zacelju liste Arlovski, Bubreg i ja, kakav trio fantastiko bokte. Mora da se penjemo gore. Brus duradi nesto!

  15. Inace picke ste. Nista vam ne moze biti ko normalnoj djeci. Kurac bi vam ja dao tskkicenja kad numijete da se igrate.

  16. niti bih ikakav glas želela jer molim za njega

    Oni koji konstatno pričaju kako su drugi gejevi su obično gejevi.
    Ti konstantno pričaš kako je neko željan glasova...

    Cijenim da je to što si umjela napraviti nalog na vukajliji pokazatelj da si dovoljno inteligentna da shvatiš šta želim reći u prethodnoj rečenici.

  17. .. Јер како кажу наши стари: "Боље знати увек, по нешто и често него не знати никад, ни мало и ништа.. Којекуде.."

  18. Ne, ja pričam kako ti mračiš.

  19. Je l' pobedijo Arlovski?

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.