MIZAN TROPHY - zvanična tema za diskusije

  1. Ja da ovo organizujem, metio bi da mogu da se prijave samo autori od 1-200 na ranku, pa nek ih bude 10 al makar će biti normalni, neće dijeliti glasove po ortakluku ili simpatijama, ovo ovako da se svi koji imaju preko 50 poena mogu prijaviti je promašaj nad promašajima.
    Bruce jbg šta da ti kažem, poslaću ti 2 tegle marmelade što sam pravio ovih dana, a može i jedna tegla slatka od šljiva, kako ti volja :)

  2. Свађате се око плусева пичке дабогда вам на гробовима стајали.

  3. Što bi reko Luks, da i ja nešto rečem...
    Iznenađen sam kvalitetom tolikog broja dugih definicija. Svaka vam čast svima. Još jednom ste dokazali neosporan autorski kvalitet, a koji potiskuje lenjost i nedostatak motivacije.
    Ocenjivanje je prilično nezahvalan posao i teško da će neko biti neoštećen na kraju. Meni lično, je mala razlika između definicije kojoj ću dati jedan glas i one koja će dobiti 10, a ostalih 60 i kusur će definitivno biti oštećeno, jer apsolutno zaslužuju da dobiju neki poen. Ali nema, jebiga...
    E sad, kad već moram izabrati nekog ko je u grupi izjednačenih, logičan izbor je neko ko mi je inače blizak. Svako ko tvrdi drugačije je licimur :)
    Pogledajte samo ''Stub srama''? Ortačka udruživanja desetina autora, međusobno čašćavanje sa gomile duplih naloga... Takvih dešavanje je bilo i biće, dok je sveta i veka i u svim BITNIM institucijama, a ni Vukajlija (kao sajt za zabavu) nije imuna.
    Logično je da autor koji je nov ili slabo aktivan, ima manje autora koji su mu naklonjeni, od nekog ko ovde lupa priličnu satnicu i aktivnošću doprinosi sajtu. Zarad lažnog moralisanja pojedinaca, neću takve da uskraćujem za glas.
    Jednostavno, neko MORA biti oštećen i tačka.
    Naveo bih samo primer Brusa. Čovek koji je za mene moralna gromada ovog sajta (šup šup šup) neće da glasa. Zašto? Upravo zato što ne može nekog da ošteti, a nekog da favorizuje. Ali jebiga, on je organizovao, pa je i korektno od njega da ne sugeriše svojim glasovima kako drugi da glasaju. A toga bi bilo 100%
    Al neko mora glasati, jer koja je onda svrha svega?
    I samo da napomenem, NE UZIMAJTE NESSSA U USTA U KONTEKSTU SUMNJIVIH POENA. NISAM U ORTAKLUKU NISAKIM I NE BAVIM SE MAHINACIJAMA TOG TIPA. ovo capslokovanje nije dreka nego naglašavanje :)

  4. Srećan vam drugi septembar, sve najbolje želim,
    Onima koji nikada nisu jebali da im se to ostvari do kraja prvog polugodišta, a
    onima koji jesu - da se malo prisete kako to izgleda.
    Sva ova muka samo zbog nejebice, tragedija.
    Taaako, idite i množite se!

  5. Вокаси
    Андросе, немој тако, ја сам гласао за тебе!

    Фала ти ђе чуо и ђе не чуо! Осветло си ми образ да нисам џаба онолка слова трошио и струју.

  6. AHAHHAAH NATNAT HAHAHAH

  7. Takmičenje odlično. Masa odličnih defki.

    Glasao sam po mnogim kriterijumima. Poneka defka mi se svidela zato što se potpuno slažem sa njom. Recimo Nesova, a ponekad sam dao bodove za defku koja se izdvaja originalnošću hejta, kao što je defka od Agilnog. Desetobojac. Treba se setiti to da hejtuješ i još plus onda da nađeš primenu nevezanu za sport u primeru. Najviše poena sam dao za Vučića zbog načina hejta. Pristup sarkastičnog hvalospeva me je kupio. Ima još defki koje su komotno mogle da dobiju moj glas i to još mnogo defki.

    Odlično takmičenje i mnogo se smarate da li je ko za koga glasao i tako to. Realno, puca mi da li ću proći ili neću u sledeće kolo i ko je glasao za mene, a ko nije. Uživajte. Ko prođe, neka piše dalje i to je to. Ko ne, neka čita i dalje. A ako neko i pravi neke kombinacije sa nekim da bi prošao, onda jebiga. Neću juriti tako nešto da pronađem niti pravdu da isterujem. Trudite se da budete pošteni.

  8. ja vala. najzad nesto da me natera da malo napisem nesto. u glavi imam jos par hejtova, pisem ih, proso ili ne proso u drugo kolo.

  9. Nato, ista muka, iako je danas prosto još jedan ponedeljak.

  10. Ja sam gomilu hejtova već ispucao kroz defke, tako da mi je teško da nađem neki novi, mada ni ne tražim. Ako prođem pojaviće se nešto već, mada to mora da bude kao ovaj što sam napisao, nešto što se ne hejtuje tako često, niti da bude neka krupna tema, nego nešto tako sitno 'bem li ga. Najlakše mi je Farmu da hejtujem :)

  11. cini ti se. dodjem ujutru na posao, pogledam neke ljude i jedno 20 definicija mi padnu na pamet. samo obicno ne zapisem to, nego se nerviram u sebi.

    dobro dodje ovo :)

  12. Јеа, и мени се јавила инспирација за масу ствари.

  13. Придружујем се клубу, сад ћу мало да хејтујем у дефкама, него ја нешто не могу да разумем.
    На коју фору смо сви обрадили сасвим друкше теме. Мислим да нема две теме које могу да се упореде једна са другом.
    И још нешто.
    Зашто се овај квалитет уопште не појављује на сајту? Видим да су се неки млађани аутори подичили неким својим дефкама хејта иако нису у такмичењу
    Линковали су чак да ДЕФКА НИЕ ЗА МИЗАНТРОФИ
    Зар је потребно вако нешто да би се народ покренуо?

  14. Ne valja celte da se nerviraš u sebi, to vodi do srčanih problema!

    Meni je žao što se nisam prijavio iako sam planirao to. Nešto ostadoh bez inspiracije pa reko' bolje to nego da napišem nešto na silu. Ništa mi ne možeš na siluuu

  15. Remac

    Ja da ovo organizujem, metio bi da mogu da se
    prijave samo autori od 1-200 na ranku, pa nek ih
    bude 10 al makar će biti normalni, neće dijeliti
    glasove po ortakluku ili simpatijama, ovo ovako
    da se svi koji imaju preko 50 poena mogu prijaviti
    je promašaj nad promašajima.

    Ispade da su ovi u prvih dvesta prepošteni. Nešto se ne sećam koliko njih je na stubu srama. Koliko je to u procentima? Još kad se bude proveravalo poreklo imovine, biće interesantno videti kako su se neki dokopali pozicije koja život znači. I status, jebote! Nema veze što sam nepismen i što sam usvojio do četiristo reči, toliko u proseku koriste američki novinari (informacija iz prošlog veka, verujem da su u međuvremenu obogatili rečnik za još toliko akronima i skraćenica) i što sam sve što je smešno čuo od pijanog komšije ili baba Kurane, bitno je da mogu bez ičijeg nadzora da šaram po ovim stranicama i što će se moji drugari iz školice smejati. I biću jako popularan! Dođite jednom u Šekspirovu da vidite kako to izgleda.
    Toliko za sada. Opširnije u nekom novom izdanju lista Tournament of Haters.
    Voli vas vaš Bravohejokitd... I Mikijev zabavnik!
    I, kao što reče Natnat, odoh da probam da se setim kako ono beše, pa, ako se setim, možda ga i bacim koji put!
    Ovo na kraju sam dodao kako bih svima pokazao da sam i ja nekad jeb'o. Loše, ali ipak jeb'o!

  16. Koji vam je kurac više sa tim menjanjem nadimaka, nemoš sve pohvatati.

  17. Могу ја да десет поена дам Рајдеру а остало да не гласам?

  18. jel može da se glasa za samog sebe

  19. Ja da ovo organizujem, metio bi da mogu da se prijave samo autori od 1-200 na ranku, pa nek ih bude 10 al makar će biti normalni, neće dijeliti glasove po ortakluku ili simpatijama, ovo ovako da se svi koji imaju preko 50 poena mogu prijaviti je promašaj nad promašajima.

    Slažem se potpuno. I da imaju barem preko 200 definicija, ovi koji su napisali manje od dvjesto definicija su takođe nenormalni, dele glasove po simpatijama i promašaj su nad promašajima.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.