MIZAN TROPHY - zvanična tema za diskusije

  1. edino me čudi odakle nes u ovoj priči

    elem...

    I samo da napomenem, NE UZIMAJTE NESSSA U USTA U KONTEKSTU SUMNJIVIH POENA. NISAM U ORTAKLUKU NISAKIM I NE BAVIM SE MAHINACIJAMA TOG TIPA. ovo capslokovanje nije dreka nego naglašavanje :)

  2. : оде по грицкалице :

  3. Au reme ja mislio ti si stvarno neki mizantrop, kad ono to sve u duhu takmicenja, mada kapiram da ono za pazla sto si rek'o je sve iza cega stojis :D

  4. ženske glasajte za pceta da vam pceto nebih stavio pogaču naglavu i udarijo macolom ako mu ne operete noge (sve četiri)!
    Meni je to ispao najinteresntniji aspekt ovog takmičenja. Otvorio bih i posebnu temu. Zašto je Pseto88 ispo Ruslana ovog takmičenja?
    Ajd razumem muški deo glasača donekle, ali ženski malo teže. Jel može neko žensko da mi objasni zašto je glasalo za pceta, a ne recimo za Luksa čija je defka po meni najbolje napisana, ima čak i ozbiljnu dozu humora za razliku od pcetovog izliva?
    Jel vi (žene) stvarno volite da doktorirate celi život u četiri kuhinjska zida savijanje sarmi? Ili ste samo ljubomorne na one koje to ne moraju pa ste se priključile hejtu?

    Хехе, шта да ти кажем Каријеристкињо, жене воле забагреле :*

  5. Vejvara jel ti jeko zaposjeo nalog? :-D

    Nije. :D
    ali sva ova mržnja (lol) mi nabija negativnu energiju... :))
    Ne, sad stvarno... uvek akžem ono što mislim ili pitam što me interesuje... ;)

  6. :drnda izandjalu picku: hahahahahahhahahahaha

  7. edino me čudi odakle nes u ovoj priči

    Posljednji put kažem da je nesss tu samo zato što je moj ortak i je mu je defka odlična. Nikoga nije pitao za glasove, čak ni mene.
    Uostalom šta vas boli kurac?
    Ja sam se posprdao, mene ste probali da isprozivate i popušili, nema potreba da još nekoga uvlačite u to.

  8. E, DA:
    Ne znam što se busate, kad je i Evrovizija, možda ne prijateljsko, ali političko glasanje... Stvarno to do sada niste primetili?!!!

  9. Да се не скидају они гласови Туфера шмица, молим лепо, ја не знам човека ал дао ми је 5 бодова

  10. TheWaveRider
    ŠKK? Nisam uspeo da skontam - šta kao, nije dostojno ni definicije, jel?
    Pitam zato što te cenim i iz perioda pre nego što si postao mod...

    Znam da me ceniš, bio sam ti "u minusu" što se ocena tiče kada sam postao mod. Jbg, prva stvar kad postaneš mod je da malo šmekneš kako te ko ocenjuje, nove funkcije, nove mogućnosti, ovo-ono :)

    A definicija nije formata koji je meni prihvatljiv za definicije (bez obzira da li je turnir, ili nije). Više je kao ispovest. I to tuđa. Nije loše, umeš ti da pišeš, bićeš i bolji, siguran sam, ali ovo ti je, iz mog ugla, bio promašaj.

  11. TheWaveRider
    E, DA:
    Ne znam što se busate, kad je i Evrovizija, možda ne prijateljsko, ali političko glasanje... Stvarno to do sada niste primetili?!!!

    Ја сам чуо да на састанцима масона и Ротвајлера одлучују о томе коме ће да дају гласове на Евровизији. Зато онда Јоксимовић и није прошао, иако је реално Лане моје било најбоља песма, а то не кажем само ја.

  12. Meni je samo bitno da sam pokazao da sam najmoćniji čo'ek na ovom sajtu koji čak i na ovako velikom takmičenju sa samo par klikova može totalno preokrenuti situaciju.
    Da sam ovo odradio sa ozbiljnošćz sada bih već bio na čelu tabele.

  13. Како да оставим цигарете?!
    подфорум: спорт и живот

    Sve je počelo pre dvadesetak godina, onako, iz zajebancije. Hteo sam i ja da budem kul u društvu, da ispadnem faca, pa sam zapalio jednu na velikom odmoru.

    Јадан сам, помозите ми.

    Prva mi se uopšte nije svidela, čak mi je i teško pala – pokušavao sam da se ne zakašljem i da zadržim suze koje su izbijale na oči. A onda druga, treća, četvrta... Kao što rekoh, hteo sam da budem kul.

    Зло друштво ме је навукло, јер сам био мали ретард.

    Sledeći korak je bio kupovina sopstvene paklice i pušenje i kad sam sam. Gotovo. Postao sam pušač...

    Ниси пушач док не купиш сопствену паклицу.

    Danas proklinjem taj dan, tu glupu cigaretu! Mrzim ih iz dna duše... A pitate me da li još pušim? Da, postao sam zavisnik. Navukao sam se ko raspali pajdoman na koku.

    Кад кажеш да мрзиш, то некако не значи да то заиста и мрзиш. И сам не верујеш у то да мрзиш.

    Postale su deo mene, deo mog života. Pušim kad god se iznerviram, kad sam srećan, posle seksa, onu jutarnju uz kafu, posle obroka... Dovoljan je i najobičniji razlog. Ma ni razlog nije potreban – „Slušaj kako ptičice cvrkuću, daj da pripalim“...

    Тежак зависник. Дотак'о сам дно живота. Помозите мени јадном.

    Više mi i ne pričinjavaju zadovoljstvo, već obavezu, rutinu, deo života... Nekoliko puta sam pokušavao da ih ostavim, al ne ide. Dva, u vrh glave tri dana, a onda osećam tu neispunjenu prazninu između kažiprsta i srednjeg prsta, neku falinku u ustina, svrab na jeziku... i viola opet sam pripalio!

    Видите да сам зависник?

    I svi ti štetni efekti. Ma sve ih znam, znam kako, šta, gde i kada. Mislim, ko još to ne zna? I oni natpisi na paklici zaista povređuju moju inteligenciju.

    Али сам мајмун навучени.

    Kao šlag na tortu, donesen je i zakon o zabrani pušenja na javnom mestu. Ne mogu ni da zapalim u kancelariji, već moram ko prosjak da džamim pred ulazom, bilo da je -10 zimi ili + 40 leti...

    Јадан ја. Чамим на ваздуху.

    Kad se samo setim kako sam trčao na 800 metara, pikao fucu sa likovima u kraju... Ne d’o Bog da danas potrčim za autobusom – ostajem bez vazduha, kašljem tako jako, a onda gledam po asfaltu da mi pluća nisu izletela. A onaj miris, miris dima... ja sam navikao, ali znam da se uvukao u moje odelo, moju kosu, pa čak i izbija kroz pore na koži.

    Ох Војводино депресивна равницо.

    A govna sve skuplja i skuplja! Odrekao sam se sitnih dnevnih zadovoljstava koje sačinjavaju život da bi kupovao cigarete... ajde što sam se ja odrekao, jebiga, kupujem ih za sebe, ali zašto se moja porodica odriče? Zbog moje strasti?!

    Немам више ни за пљеку на одмору. Сад једем кифлу.

    Čuj „srasti“... smešno zvuči. Najobičnija smrdljiva zavist, koja me polako ubija, a indirektno i moje najmilije! Koliko sam samo puta potošio poslednjih 200 kinti, mesto da kupim sinu banane za koje me je molio...

    Умрећу од цигара за једно 70 година.

    Mrzim ih, kunem, proklinjem. Mrzim ih što su moja slabost, deo mene!

    Видите да их мрзим? Кажем вам да их мрзим.

    Сем што је у форми форумског поста, тражења савета и глупости, ти ниси сигуран да ли је хејт усмерен ка теби самом или ка цигарама и онда то делује млако, јер ни не знаш шта мрзиш. Мржња мора да буде јако осећање, а у твојој дефки доминира патетика. Патетика није мржња. А чак ни та патетика није стварна, него усиљена. Мене овом дефком ниси убедио ни да си попушио макар једну пљугу, а засигурно не да мрзиш ишта.

  14. Znam da me ceniš, bio sam ti "u minusu" što se ocena tiče kada sam postao mod. Jbg, prva stvar kad postaneš mod je da malo šmekneš kako te ko ocenjuje, nove funkcije, nove mogućnosti, ovo-ono :)

    ОХОХОХОХ, КОЛКА ГАРГИЈА ЛЕБТИЈЕБЕМ!

  15. Meni je samo bitno da sam pokazao da sam najmoćniji čo'ek na ovom sajtu koji čak i na ovako velikom takmičenju sa samo par klikova može totalno preokrenuti situaciju.
    Da sam ovo odradio sa ozbiljnošćz sada bih već bio na čelu tabele.

    Ја не знам како ти још ниси скапирао да си го курац, држе те ко дворску луду овде.

  16. Ја не знам како ти још ниси скапирао да си го курац, држе те ко дворску луду овде.

    АХАХАХАХА! Који шук!

  17. Kako te nije mrzelo.

    Nije, umesto što sam ostavljao komentare na definicijama, zapisao sam ih kod sebe, da bih mogao normalno da glasam. Od toga ispade veliki post, a zapravo je "samo" 70-ak komentara u jednom postu.

  18. Meni je samo bitno da sam pokazao da sam najmoćniji čo'ek na ovom sajtu koji čak i na ovako velikom takmičenju sa samo par klikova može totalno preokrenuti situaciju.
    Da sam ovo odradio sa ozbiljnošćz sada bih već bio na čelu tabele.

    Bože.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.