Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Baba bila čuveni proizvođač kajmaka, a mene ni prijetnjom smrću nisu mogli da natjeraju da probam. Ni mlijeko ne pijem. Voća na sve strane, neprskano, ja se samo trešnjama obradujem. Rakije na stotine litara, ja derem bavariju. Kad je čovjek proklet... Al' sam zato mesa pojeo za tri života. Svinju oglođem k'o pirana.
Pa de si ti video Gorštaka da jede voće i povrće i slična sranja, samo mesište. Uzmeš but ceo u šake i sjebeš to u par zalogaja. Al to za rakiju moraš da menjaš, kakav to Gorštak pije gejastu Bavariju? lolo
Da, čudne su te babe.
Mrzi me da čitam sve al ću svakako da napišem šta sam zamislio. Kaki kurac Zlatiborac, Matijević i ostala sranja. Dal mislite da će oni da ispoštuju sve procese oko pripreme mesa i slično. Da bi napravili krug proizvodnje treba im fabrika 1300 hektara jbt. Kod mene meso koje je za pušnicu se iseče, pa stoji usoljeno 21 dan pa se kači da se cedi samo na vazduhu pa se svaki dan loži po jedna vatra pa se menja proces loženja ej bre poso je to. kad bi tako radili bankrotirali bi, sve to zbrze za 3 dana i ćao. A o mrtvim svinjama, kokoškama, konjima i kravama da ne pričamo i svercovanim tonama mesa bez papira sa kojekakvim bolestima. Vote računa šta jedete nema druge...
Ja sam na Kalemegdanu videla lika kako se hrani tih zracima, od tada više ne pijem tamo.
:)
Tačno! Prevencija!
NEMA TROLOVANJA
ovo je iz uvodnog posta
Nešto sam navučen na nju, ne mogu da objasnim. ;)
Kad u nekoj budućnosti postanemo kiborzi, energiju ćemo uzimati preko punjača ko mobilni telefoni, a zaista je moguće da ćemo se hraniti zracima jer ćemo imati solarne ploče, a organske delove ćemo obnavljati pomoću organskih 3D štampača, i neće biti Matijevića i Zlatiborca, osim ako se ne bace na proizvodnju litijum-jonskih baterija ili 3D štampača pomoću matičnih ćelija.
ovo je iz uvodnog posta
Izvini... Ovo moje je čista prognoza šta bismo mogli jesti, ako bismo uopšte i morali, u budućnosti, i kako bi ceo problem oko nezdrave hrane mogao biti rešen.
Isti postupak, samo se u so doda tucani bijeli luk. Uf...kad će taj novembar? ;)
Mislim da su ipak nešto primetili do sada, pa čekaju mesiju. :)
TAKOE! SVE ZA LJUDE I LJUCKI ROD! U BOJ KRENITE JUNACI SVI KRENTE I NE ŽALTE ŽIVOT SVOJ
Пази Расни, ово је спем, а не троловање. Знаш, када пишеш закон мораш да водиш рачуна да буде добро формулисан, јер у супротном дође до овога. :Д
Јес', чекају прасе које ће да васкрсне са ражња. :)
Прасе фтњ. Прасићи су кул.
Што би се оно рекло, цитирам:
kurcina przena
bilo bi lepo da pisete o ovome
http://srbijabezgmo.wordpress.com/
http://www.vitkigurman.com/2013/03/27/argeta-odobrile-mame-lazne-mame/
ili ovome
rasni, je l' to čitaš maju, života ti?
znam sta jedete na 13 strana...
koju maju
sa V izrezom
e dal bi ikada pojeli psa
a ništa, zbunih se, očigledno, mislila sam na link što si okačio. (maja petrović)
elem, što se tiče ishrane, jebiga, sad je sve gmo (žitarice pogotovo), normalne pšenice, soje i kukuruza na ovim prostorima je nemoguće pronaći, tako da jedemo šta moramo. jedino pametno što bi čovjek mogao da uradi je da izbaci iz ishrane sve proizvode u čijem sastavu su neki emulgatori, aditivi i pičke mater'ne, glukozni sirup i ta sranja (u suštini sve ono što ne znate šta je), zato što u naše krajeve dolazi najgori škart od hrane, na nama se eksperimentiše.
dakle, jesti samo ono što znaš od čega je napravljeno, ili još bolje, praviti sam kod kuće. samo, malo je zeznuto sa budžetom prosječne srpske porodice, al' jebiga, zdravlje je zdravlje.
procitao sam da su u bih prosle jeseni stigle 154 tone zaledjene govedine stare 10 godina iz brazila