Šta zapravo jedemo

1. PRAVI SRPSKI ŠAMPINJON SU UNIŠTILE ROMSKE PORODICE!!!

2. Е то да. Онда је то друга прича. Елем, могао би да шибнеш неки рецепт. :Д Ја хоћу да нађем два рецепта што је теча давао, врхунски рецепти, један за сардину, други за рибљу паштету. Морам да га зовем. :Д

3. Ja sada jedem nešto sa malinama i keksom, i ne znam da li znam šta je to zapravo. Tu je i onaj šlag, ali svi sastojci da li su poznati, i šta stavljaju! I šećer, beli šećer, nije žuti! U sve treba imati uvid jer čovek je zaslužio da jede samo najbolje!! Najbolje prase, najbolju organsku kelerabu, i malinu, naravno. U pohod na zdraviju hranu za čoveka! Čemu skromnost, jedi novo, i jedi bolje! I više.

4. I najbolju paštetu, u najboljoj konzervi!

5. evo sta sam danas sve pojeo ( znam da vas boli kurac)
    mesni narezak i pavlaka dorucak
    piletinu iz rerne onu kupljenu smrznutu
    koka kolu
    enerdzis
    guaranu
    b52
    kuvani kukuruz
    pastetu i sir
    e sad koliko sam otrova pojeo mogu samo da zamislim

6. e da i pivo uz dorucak

7. ja jedem samo šitaki gljive, moja sestra uzgaja...

8. i Matijevićeve salame i mađarsku čajnu, švercovanu

9. Sungazing je naučna, energetska disciplina gde vi dozirano unoseći sunčevu svetlost preko očiju, kada sunce sija slabijim intezitetom I opreznim povećanjem vremena glednaja u njega uživate u životu prepunom raznim dobrobitima. To je stara, drevna praksa koju su radili svi naši preci na planeti zemlji. Tokom nekoliko hiljada godina ova praksa je bila izgubljena, ali od 1990- tih indijac, Hira Ratan Manek je ponovo oživio I danas je širi po svetu.

Sungazingom dobijamo potpuno zdravlje tela, uma I duha, možemo živeti sa manjim unosom hrane ili uopšte ne uzimati hranu a nadomešćivati energiju iz Sunca I ostalih spoljnih izvora bez osećaja gladi I iznemoglosti, podmladiti svoje telo, usporiti starenje I produžiti svoj život mnogo duže od uobičajenog.

Takođe možemo obnoviti svoj um I izlečiti se od svih bolesti zavisnosti. Najintrigantija stvar je da se ovom poredivnom praksom možete očistiti od svih mentalnih programa I sistema koji vas ograničavaju a koje ste stekli tokom vašeg života ili nekim prošlim životima, da budete ono što jeste I upotrebljavate svoje neograničene sposobnosti. Takođe možete doseći razne nivoe prosvetljenja, I živeti sad, ovde I u ovom trenutku.

http://i141.photobucket.com/albums/r80/earthangelfriend/Meditation%20Chakras/Meditation-1.jpg

10. znači nirvana je, u stvari, fotosinteza...

11. Ja probao kad me boleo zub, uspeo sam samo privremeno da oslepim.

12. jebo ja tom indijskom retardu mater.

13. Елем, могао би да шибнеш неки рецепт.

Ma imaš ih na Internetu koliko hoćeš, ja imam neke zapisane, al na papiru, kad stignem prekucaću.

14. Идеалан ефекат Валде. Ослепиш и не мислиш на то да те боли зуб. Видиш како решава проблеме.

15. Могу ли да се угојим од фотосинтезе?

16. Baba bila čuveni proizvođač kajmaka, a mene ni prijetnjom smrću nisu mogli da natjeraju da probam. Ni mlijeko ne pijem. Voća na sve strane, neprskano, ja se samo trešnjama obradujem. Rakije na stotine litara, ja derem bavariju. Kad je čovjek proklet... Al' sam zato mesa pojeo za tri života. Svinju oglođem k'o pirana.

17. Ja sada jedem nešto sa malinama i keksom, i ne znam da li znam šta je to zapravo. Tu je i onaj šlag, ali svi sastojci da li su poznati, i šta stavljaju! I šećer, beli šećer, nije žuti! U sve treba imati uvid jer čovek je zaslužio da jede samo najbolje!! Najbolje prase, najbolju organsku kelerabu, i malinu, naravno. U pohod na zdraviju hranu za čoveka! Čemu skromnost, jedi novo, i jedi bolje! I više.

С обзиром на то ко се све сврстава међу људе, пре је прасе заслужило најбољег човека, него човек најбоље прасе, ал' ајд. Добро је док то прасићи не сазнају.

18. Baba bila čuveni proizvođač kajmaka

Tvoja baba proizvođač kajmaka, a Sai Baba sveti čovek koji nije morao da jede, i materijalizovao je vibuti, sveti prah, bez ičega, samo snagom svog uma.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.