Šta zapravo jedemo

1. Nije mi jasno što se tako potresaš, ja nisam napao kompaniju i njen sistem rada i održavanja higijene i kvaliteta nego argentinsku govedinu koja stiže brodskim kontejnerima isto kao i evropska svinjetina kod Matijevića. Jedino zlatiborsko je ime, sve drugo Južna Amerika...

2. Па ја ти кажем, дај неки линк, било какав доказ где се то помиње.

едит: Рајдеру глупане, погледај још једном фотке па се јави да ти лупим чвргу.

3. A i cijene ste digli u nebesa. Ko da je suvo meso od polarnog međeda.

4. Не Даб, један лик у селу поред Ниша ми је дао најбоље поређење. Значи одваљен од зидарског пива испред задруге, чуо да нешто причам о кобајама..пришао и пита колико кошта, мисли нека распродаја, ја му кажем цену а он "Море да се јебете, па од једнорога ги ли правите маму вам алаву"

5. Ја једем шта ми падне шапа, ил' шта ми се допадне на изглед у фрижидеру, ако има ишта. Па тако често једем и највећа говна. Ето, баш малопре сам јео неки суви врат "златиборац". 'ајде што га истање да делује да има више, дебљи је лист у књизи од онога, него што је укус говно. Ал' ваљда зато и истање толико, јер од онолицног парчета не можеш ни да осетиш укус, да не провале људи да је говно.
    Дедина пршута или кад ови моји осуше, не да сабија, него је бар трипут боља од тих гована.

А кад бих био људождер прво бих јео стоку од људи, дакле шнајдерке, столаре, возаче за разне компаније који се понашају к'о да им је тата купио све то и имају све знање света аџаџаџа

6. Koje ste vi pičke, kao viršle i paštete su fuj. Aj ne serite nego jedite.

7. Сад одох да спремим ручак, парче 'леба полубели с паштетом "добро" из дис-а, па пар виршли "добро" (па не зову се џабе тако, мора да ваљају), кајмак куповни и пола кила јогурта, па онда пар јаја из продавнице и залијем то чашом кокаколе после. и пар листића златиборац производа. а онда запалим дуван који је здрав и надишем се овог урбаног ваздуха.

8. Не тањи се то Радмило да би изгледало да има више, него зато што је сушено месо жилаво ако се дебело сече.

А један савет, ако димите кући, никако дим директно и близу меса и суво за два дана. То јебе кеву колико је отровно, додуше јесте укусно, али није здраво.

Што даље дим и што више дана димљење.

9. Što fali argentinskom govedu? Tbone stek majka.

10. Знаш како, мој деда кад насече пршуте насече комад по центиметар дебело, можда и мало преко. жилаво? то ако гурате лепак да се згусне та маса, ова пршута коју ја једем може да се сече кашиком.
    ДАКЛЕ ТАЊИТЕ ГА ДА БИ СЕ МАЊЕ ОСЕТИЛО КОЛИКО СМРДЉА.

11. a šta je bilo to za tilma i za zlatiborac?

12. Тражио сам од модова да обришу реакцију која ми је директно утицала на плату, ако неће онда ћу да то решим на други начин. И воала, решио сам.

Онда ме Брус избацио из пријатеља на фејсу и овде нешто стално кукумавчи :(

13. Tilmo, jel ti se ovo pisanje na vukajliji uracunava u platu, ili dobijas neki bonus za to? Prekovremeni rad, itd..?

14. хтели су да му скину са 23 'иљаде на 22 900 зато што је неко на вукајлији направио зајебанцију, а одговоран развозач производа по продавницама једне тако реномиране фирме се једноставно осетио прозваним и надлежним за интервенисање јбг.
    едит: замисли ситуацију да му газда каже: "еј, ја знам да ти имаш налог на оној вукајлији где нас зајебавају, и реци им тамо да склоне ту спрдњу да ти не бих скинуо 200 динара од следеће три плате" ХАХАХАХ ДО ЈАЈА, АКО ЈЕ ГАЗДА ТОЛИКИ ДУДУК КАКВИ СУ ОНДА РАДНИЦИ.

15. Тражио сам од модова да обришу реакцију која ми је директно утицала на плату

O jebote!

16. па 23 иљаде се морају зарадити, еееј... мораш бити одан фирми. СПРЕМАН ДА ПОГИНЕШ ЗА ЊУ БРЕ

17. kako tilmo jebote jel zajebavaš? :D msm kako moglo da ti utiče na platu to što je neko napravio reakciju?

18. Да је више фирми као моја, и да примају и пола плате као што нама даје власник..сви у Србији би били задовољни, толико о томе.

19. nebitno kolke su plate, nije pristojno o tome, nego ozb pitam kako je reakcija mogla da ti utiče na platu?

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.