Слабије ће мене да самељу...жилаво месо је то, Аргентинско лоло
Перо, знаш кад су овде сви виленили што неко краде форе са Вукајлије, па се примали да им руше сајтове, спемују фб странице, знаш то, сећаш се. Осећају припадност овом сајту а не примају ни динар од тога.
Е видиш, исто је то и код мене само додај добрану плату на то.
И та добрана плата возача кулења зависи од реакције на вукајлији?
Иако сам поодавно престао да испољавам креативност овде, одо' да ти утичем на плату сад.
Тражио сам од модова да обришу реакцију која ми је директно утицала на плату, ако неће онда ћу да то решим на други начин. И воала, решио сам.
Онда ме Брус избацио из пријатеља на фејсу и овде нешто стално кукумавчи :(
K'o zabavište da gledam. "Aaaa, uzeo mi igračku!", "Kme, srušio mi most.." ŠKK
брате је л тебе плаћају да пишеш тако или оно, ниси баш сав свој?
A realno, nekad se pitam jel trolovanje toliko napredovalo da više ne znaš ni kad vodiš ozbiljnu raspravu, a kad se zajebavaš. Inače, Zlatiborac je gomno jer nema nikakav ukus, a Matijević je još veće gomno jer meso prave od izotopa plastelina. Kvalitet proizvoda im je srazmeran sa lepotom vlasnika
Kada se meni odabere definicija cijeloj firmi skoči plata. Ima istine u ovome što Thilmo kaže.
E tačno ću sledeće leto da odem u CG samo da ovo kažem tvojim radnicima, ima da ti odaberem deset defki i da jedem i pijem na njihov račun celo leto :)
брате је л тебе плаћају да пишеш тако или оно, ниси баш сав свој?
a jbt ja ozbiljno pitam dečka, a vi uvatili da ga meljete u mašinu
http://img32.imageshack.us/img32/4213/cp4s.png
Jel ovo i koleninicu propuštate kroz mašinu za mlevenje mesa?
Veliki je profit kad prodaješ trukež po ceni pravog kvaliteta...
Što si došo ovde ako ne znaš da se zajebavaš? Nabij se na kulen.
па видиш да сере ко фока јбт
па теби треба померити дупе јеботе. још горе што си матор човек.
СРБИЈА ПРОСПЕРИРА ОД ЗЛАТИБОРЦА, ЗЛАТИБОРАЦ ЗА ПРЕЦЕДНИКА.
Što si došo ovde ako ne znaš da se zajebavaš? Nabij se na kulen.
матијевићев.
али победа, утицала реакција на плату аџаџаџаџаџаџаџа
Слабије ће мене да самељу...жилаво месо је то, Аргентинско лоло
Перо, знаш кад су овде сви виленили што неко краде форе са Вукајлије, па се примали да им руше сајтове, спемују фб странице, знаш то, сећаш се. Осећају припадност овом сајту а не примају ни динар од тога.
Е видиш, исто је то и код мене само додај добрану плату на то.
Kada se meni odabere definicija cijeloj firmi skoči plata. Ima istine u ovome što Thilmo kaže.
A ti si onaj dosadni što je bio banovan na 3 naloga pa preko kajzena morali da te odbanjavaju, je li?
Браво, једино Пани схватио појенту..ови остали се завозили лололо
едит: Аха Даб, најс ту мит ју.
И та добрана плата возача кулења зависи од реакције на вукајлији?
Иако сам поодавно престао да испољавам креативност овде, одо' да ти утичем на плату сад.
ma razumem to što osećaš pripadnost firmi, ajd da i razumem što si dražio da brišu, al kako je moglo da ti utiče na platu?
Nista ne kapiram...
Онда ме Брус избацио из пријатеља на фејсу и овде нешто стално кукумавчи :(
K'o zabavište da gledam. "Aaaa, uzeo mi igračku!", "Kme, srušio mi most.." ŠKK
A realno, nekad se pitam jel trolovanje toliko napredovalo da više ne znaš ni kad vodiš ozbiljnu raspravu, a kad se zajebavaš. Inače, Zlatiborac je gomno jer nema nikakav ukus, a Matijević je još veće gomno jer meso prave od izotopa plastelina. Kvalitet proizvoda im je srazmeran sa lepotom vlasnika
http://www.snv.hr/hr/files/Image/Matijevic.jpg
E tačno ću sledeće leto da odem u CG samo da ovo kažem tvojim radnicima, ima da ti odaberem deset defki i da jedem i pijem na njihov račun celo leto :)
Haha, ovi u Zlatiborcu imaju sliku Matijevića na pikado tabli.
GAĐAJ U NOS TILMO, U NOS!!
ХАХАХАХ
E samo da znaš đe sam bio planirao da te vodim... ne smijem ti reć. Bože zdravlja dogodine. Sve prirodno :-)