Prijava

enemyofthefreeworld

Тест је у фазону:
ЕЛ СЕ ЈЕБЕШ СА МУШКИМА?
Да - ПЕДЕР
Не - НИСИ ПЕДЕР

Ово :) А и последње питање је баш глупо.

А ви што сте ставили да сте увек били екстремно сигурни у своју оријентацију лажете ко псета. И много су ми сумњиви људи којима смета тројка са рибом и ликом.

0 Exclusively heterosexual.

Ja sam napisao da mi ne smeta, pa sam opet 0 Exclusively heterosexual. :)

Ja sam esteta zaljubljive prirode, mene više pokreće lepota i sklad nego išta drugo. I brutalna sila. To jest, kombinovano jedno i drugo. Nisu još smislili test :)
Da, i narcis :)

Life Without Women Would Be A Pain In The Ass!

Mislite o tome!

Не подразумева седмо питање и лезбо порњаву. Ако си на почетку означио да си мушко онда је питање да ли избегаваш ГЕЈ порњаву... Логика, ништа а?

Life Without Women Would Be A Pain In The Ass!
Mislite o tome!

Samo u početku, dok se ne formira mišićna memorija, i dok se ne ne stvori navika korišćenja lubrikanata. Mislite o tome.

Samo u početku, dok se ne formira mišićna memorija, i dok se ne ne stvori navika korišćenja lubrikanata. Mislite o tome.

Vlade, da li ti to nas pozivaš da pređemo na mračnu stranu?

Vlade, da li ti to nas pozivaš da pređemo na mračnu stranu?

Ne, ne razumeš me, nema veze to sa polovima i mračnom stranom i heteroseksualizmom. Dvoje zaljubljenih ili bar međusobno zainteresovanih heteroseksualnih ljudi na istoj talasnoj dužini mogu da urade jedno drugom takve stvari od kojih bi se mnogima okrenuo naopako želudac. Ali važno je da je čovek srećan, u svoja četiri zida, naravno. Ili tri, ili šest, koliko god ta prostorija ima zidova. Ili van zidova, ako je to napolju.

А ви што сте ставили да сте увек били екстремно сигурни у своју оријентацију лажете ко псета.

A da znaš da nikad nisam bio nesiguran. Zato sam i toliko okej sa celim mojim imidžom lolol.

И ти лажеш! Морао си бар једном да се запиташ: "Увек су ме привлачили дебељушкасти типови са сисићима, да не значи то можда да сам хетеро?!"

Otkud ti znas? Mozda je Manca apsolutno siguran da ne pravi pitanje.

Hahahahahahahahaha siso jedna, provalio si me. JEBIGA LOŽIM SE NA ŽENE

ne volim ni kada moram da se ljubim za slavu sa muskarcima.
mozda potiskujem...
zato je palamar sigurno kul hetero gej.

Ako Dverajani vide ovu temu...sve neki latentni pederi i frikovi za koje se ne zna koj su kurac.
Ima i par nas prafih mužjaka.

Koliko smo gej mi kojima ispadne da smo ekskluzivno heteroseksualni. Realno deluje kao da sam neki dverjanin, a nisam očekivao po pitanjima i odgovorima da će to da mi ispadne, očekivao sam više nešto tipa odgovor pod 2, ovaj "more then incidental homo".

Koliko smo gej mi kojima ispadne da smo ekskluzivno heteroseksualni.

Da, vi alfa mužjaci ste skroz gej, hetero ili ne, jer za vama uzdišu svi beta submisivni gejevi. Znam par gejeva koji se lože na onog seljaka Breda Pita, a jok nikog muškog geja koji se loži na Hju Granta ili onog Bibera. I ne mogu to da objasnim. Izgleda da je stvar do mene, ne poznajem dominantne gej likove. Ako može neko da mi objasni, bio bih mu zahvalan, wtf?!