Prijava

Jebo te Šekular, ja za ta gomna prvi put čujem lololo

Pa štaj onda?

Selac jebogati. :-D

НЕЗАВИСНА БОКА!!!

Зашто би се ико дивио Црној Гори?!

БЕ-РА-НЕ-ЈЕ СРЦЕ СРБИЈЕЕЕЕЕЕЕЕ, СРЦЕ СРБИЈЕЕЕЕЕЕЕЕЕ, СРЦЕ СРБИЈЕЕЕЕЕ
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/185792_516735058358946_857817957_n.jpg

Čitao sam negde da je jedna četa Crnogoraca došla u pomoć srpskoj braći tamo negde 1878, Srpsko-turski rat, oko Aleksinca je bila bitka. Tukli se s Turcima ko lavovi, u sastavu srbijanskih jedinica, preko dana, a onda im sine ideja da noću upadnu u turski tabor i naprave pokolj. Nisu nikog pitali, samo su nestali, posle nekog vremena u turskom logoru vatra, njištanje konja, vrištanje, propast, masakr, eto braće Crnogoraca za nekih pola sata, nose dve vreće, svi Srbi se okupili da vide šta je bilo, a Crnogorci izruče dve vreće pune turskih glava. 1878, jebote! Kažu da je pola okupljenih Srba bacilo peglu i posle su na svaki način izbegavali braću dobrovoljce, a ovi se čudili škk, pa ispali su junaci..

То је Шуматовачка битка о којој причаш. Знам јер сам ја из околине Алексинца, место боја ми је на 15-20 минута вожње по јако лошем и на моменте теренском путу. Мислим да су ти извори погрешни, што је мени реко Курта историчар кад сам му причао нардну верзију битке: ''На трагу си, али није баш све тачно.'' Знао бих да су Црногорци учествовали у њој. Срби су ту били јако добро утврђени и Турци нису могли да пробију утврђење и завршили су са доста рањених и убијених, бројке варирају од предања до локалних историчара од 1000 па до две. Јесте био покољ, једно поље је добило назив Смрдан јер у страху од заразе нико није смео да покопа силне изгинуле људе и до је кренуло ужасно да смрди. На крају су запалили тела, а ни то није било јако миришљаво. Људи овде имају разне предмете, куршуме, ножеве, дукате које су временом налазили ту. Е сад, ту постоји црногорско гробље у месту Коњска појата, али то је одавно мртво место, ту је близу била стара Глоговица, моје село, а онда су након Српско-турског рата се ту населили Црногорци, али мало њих који су се убрзо измешали са староседелачким Србима у Алексинцу јер Коњска појата ни за курац није, а камо ли за живот, од како су Турци отишли са ових простора људи су се спустили ближе Цариградском друму јер није било потребе да се крију по тим шумама, једино је за насељем остало гробље и црква Свете Тројице.

Zato što su je Rusi kupili u kompletu. A opšte poznato je da su Rusi naša braća.

Rusi su samo primorje kupili štetom :(
Šćeo sam da im prodam neke placeve nego nudili smiješne pare, pa ih poslo u pičku materinu.

Vama Slobo, nama Milo kome milo kome krivo! (Specijalni efekti: Smijeh iz kursadžija)
http://www.dverisrpske.com/pictures/za-Dveri/super-heroji/milo-i-slobo.jpg

ЦР НА

ГО РА

НА НА НА НА НА

А гле, мене копка нешто. Света Тројица, 1854. година. Књаз Данило доша са перјаницима на Острог.
По једној верзији, Данило силова сестру свог будућег атентатора а уједно и жену попа Пунише Павићевића, Даницу. Перјаници силовали у манастирским одајама једно тридесетак женскадије. Извор, ''Црногорска похара Куча'' Илија Петровић. По некима ово се није десило и да су то измислили Данилови политички противници.
По другој верзији, за коју је извор неки Француз који је наводно био очевидац догађаја, перјаници су одвукли девојке у коло на силу, што је опет била велика увреда.

И шта сад, ко је у праву?

Mala je i kompaktna.

Зато што је прави пример како од српске Атине можеш да направиш нарко картел државицу и да имаш човека на власти коме и Коза Ностра завиди на недодирљивости.

Зато што је прави пример како од српске Атине

Kad bi Srbi zaista imali Atinu i Spartu, onda bi se Crna Gora pre računala u Spartu. A nego Atinjani i Spartanci su se međusobno poklali, tako da, recimo, neka oni budu Dukljani ili Zećani, a mi Rašani, i eto mira. Sve dok ne dignemo na njih vojsku da prime vazalnu obavezu :)

Е курац, Лимени, зашто мислиш да Србима Спарта било шта значи? Атина им се евоцира у ганглији по схеми - Атина, Грчка, Крф, Видо, Плава Гробница, Први светски рат - АХА! Српска Атина!

А јбг Спарта се евоцира овако - Спарта, Леонида, амерички филм препун голуждравих, набилдованих педера, 300 - штакојикурац?!

Они су већ примили вазелинску обавезу, а чини се ни да ми нисмо далеко. Мада га они примају са више достојанства, јер су изгубили образ па не осећају стид.

Е курац, Лимени, зашто мислиш да Србима Спарта било шта значи? Атина им се евоцира у ганглији по схеми - Атина, Грчка, Крф, Видо, Плава Гробница, Први светски рат - АХА! Српска Атина!

Eh, Granjka, Crnu Goru su zvali srpskom Spartom, a Novi Sad i tako okolo neodređeno područje srpskom Atinom. Ne izmišljam, činjenice.