statistika kaze sledece, pola najavljenih nece doci, a pojavice se jos 5-6 nenajavljenih
Tačno, od sigurnih odmah može polovina da se otpiše, ali će brojčano stanje da se popuni bojažljivima koji obavezno povedu komšiju, drugaricu, burazera od tetke ili tako nekog rendom lika koji nikad za Vukajliju čuo nije i onda se smori za sve pare.
ja gledam koje vi kafane predlažete i ne veruem. doduše, u peru je jeftino haos, ali kod zore bogtejebo, em je večito puno em će silovati neko Kostića tamo.
Tačno, od sigurnih odmah može polovina da se otpiše, ali će brojčano stanje da se popuni bojažljivima koji obavezno povedu komšiju, drugaricu, burazera od tetke ili tako nekog rendom lika koji nikad za Vukajliju čuo nije i onda se smori za sve pare.
Pero je u Kisačkoj, preko pijace odmah, ja ne znam da je išta osim Pera tu i bilo. :D Znam da su špricer i bambus 60 kinti, za pivo se ne sećam, kontam da je stotinjak
Ocekujte i mene.
čuo sam da si dobra pička. Odakle si?
I ja sam to cula. BG.
hoćeš da te ja vozim na okupljanje?
statistika kaze sledece, pola najavljenih nece doci, a pojavice se jos 5-6 nenajavljenih
"Статистика је као непровидни бикини. Открива скоро све, а конкретно не показује ништа." EDIT: neko
baci me međ' ljude na spisku
ja gledam koje vi kafane predlažete i ne veruem. doduše, u peru je jeftino haos, ali kod zore bogtejebo, em je večito puno em će silovati neko Kostića tamo.
Vi ako ne uspete da se organizujete za prostor, pozivam ekipu ovamo kod nas. Časkom ćemo da spojimo neke stolove.
Аха. Неко је прошли пут повео ЦрнуБо.
Перо је бивши црни бик? Колико је пиво тамо?
"Статистика је као непровидни бикини. Открива скоро све, а конкретно не показује ништа." Милојко Пантић
Da ovo nije Zvonko Mihajlovski?
Vladanko je.
Pero je u Kisačkoj, preko pijace odmah, ja ne znam da je išta osim Pera tu i bilo. :D Znam da su špricer i bambus 60 kinti, za pivo se ne sećam, kontam da je stotinjak
tačnije, u temerinskoj
al' ima i ono pero u željezničkoj, i to je fino mjestašce, a generalno nema ljudi mnogo tamo. :D
ljudi ajd skontajte mjesto da dođemo pa nek bude i oblokov
nemoj samo da ja imam zabranjen ulaz
JU laj sam fejlovala, u Temerinskoj, da :D
Imam samo jednu molbu a to je jeftino pivo i da ima veliko. I vinjak da je ispod 100.
Čep bismo srušili.:D
Mnoog nas je za bilo šta sem Oblomova ljudi