Koji je to kerov kurac učenje po bibliotekama i čitaonicama raznim i te fore. Kao imaš volje a ne moš kući pa udeš negde da učiš. Čuj kurče. ne znam što sam ovo napisao al ono. Studenti mršte!
Ma jok idite u Ferencvaroš na okupljanje. Umesto negde gde bi svim ljudima iz države bilo blizu, negde u centru, Kragujevac ili Jagodina, Kruševac ili Svilajnac...
Sviđa mi se Biblioteka.
У бибљотеци тандрчу тамбурице, па се мора резервисати седиште пар дана у напред.
Ovamo u našem Burencetu isto tandrču tamburice, al nema zakazivanja..
У Библиотеци Видри не би било досадно, не бисте могли да је одвојите од овог кера.
puni ste avanturistickog duha.vazda isto!
Дозвољено Нинчилу да се маскира у ме ако ја не дођем. Нинчино, за сваки случај почни да пушташ брке, можда ти затреба да онинчиш.
Koji je to kerov kurac učenje po bibliotekama i čitaonicama raznim i te fore. Kao imaš volje a ne moš kući pa udeš negde da učiš. Čuj kurče. ne znam što sam ovo napisao al ono. Studenti mršte!
bleja u biblioteci?
pa divno
zaginula tema... možda dodžem
Dodži da vežbaš ruku xexe.
haha, pa ako dolazi ekipa da cepamo fudbalicu, eto me
dop se seče dok sunce nas peče,
gde je fanki gazmen??
da dodže neče!!
Skim ja igram fucbal?
Обрисао пост, ставио ону реакцију да се зезам мало. Сад је обрисао да не буде реклама.
Елем, побиће вас клинци по НС-у енивеј.
Може ли Вучић да нам гарантује безбедност? Е ОВО ЈЕ ЗА МЕНЕ ПАРАДА ВУКАЈЛИЈАША!
Ma jok idite u Ferencvaroš na okupljanje. Umesto negde gde bi svim ljudima iz države bilo blizu, negde u centru, Kragujevac ili Jagodina, Kruševac ili Svilajnac...
Треба ми једна услуга од неког од вас Новосађана, ко је докон нек се јави на пвц
nisi napisao GAY STOP!
organizujte ovo k'o ustanak.
a đe su covpa i dub?
I ima li ovoga na kraju, zna li se gde i kad tačno?