Četvrto Zvanično Okupljanje Vukajlijaša U Novom Sadu / 11-10-2013 / 19h OBLOMOV

1. Па пише у наслову. Само дан раније отићи да се резервише и тоето.

2. Ma dobro, znaš kako kažu, piše i na tarabi...

3. Само им не треба спомињати да ће главни доћи.

4. ipak mislim da ce me mrzeti...prebaci me u ove sto ne znaju

5. osim ako neko oce lujm,za lujmovanje me ne bi mrzelo

6. Ma jok idite u Ferencvaroš na okupljanje. Umesto negde gde bi svim ljudima iz države bilo blizu, negde u centru, Kragujevac ili Jagodina, Kruševac ili Svilajnac...

Da ponovim, ovo je četvrto zvanično okupljanje u Novom Sadu.

Kome je bliže da se okuplja u Beogradu, Kragujevcu, Kraljevu, Nišu, Podgorici, Zagrebu, na dnu kanjona Morače ili Zemlji Čuda, nek' slobodno istupi, pokrene temu i skupi ljude, nek' organizuje tamo gde želi.

Ukoliko neće da dođe u Novi Sad jer mu je daleko, nek' se zajebe od samog ulaženja na temu i koprafagije.

7. Ima neka ekipa koja ide iz BG-a i koja je spremna da mi dozvoli da im se prikacim?

8. Упаднеш код мене у бус, биће око 10 у Београду.

9. чуј 7 дана пичке материне, прави тарзани полазе још у четвртак, реално!

10. SAMO DA KONSTATUJEM DA SU PRIPREME U JEKU I DA DOLAZIMO SVJEŽI I JA I BODIGARD MRLE

11. Upiši i mene.
    U četvrtak imam odlučujući ispit za uslov, ali dolazim sigurno, samo je pitanje dal ću će olešim od tuge ili sreće..

12. Не долазим, заказали ми педери испит за петак, ко на курац. Јебига.

13. Pa dodji posle ispita.

14. Контам да би се то завршило око 4, а треба ми фазон 5 сати до НС. Видећу да искомбинујем нешто.

15. Има неки бус, ал стигао бих око 9 тамо. Може.

16. Mi izbosne mislili doći.
    Al ovi mislili da ih oću na gorivu zakinuti i onda smo odlučili da nećemo. Ali ako dođemo došli smo. Eto.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.