Četvrto Zvanično Okupljanje Vukajlijaša U Novom Sadu / 11-10-2013 / 19h OBLOMOV

1. Šta najs, ja se tu njoj na tanjiru nudim, ona nije u NS :( oj živote, kurvo sa kaćke petlje

2. Mala, neću biti u NS. :/ al družićemo se uskoro nas dve ... samo nas dve :D
    Žajk treba da kupi tri čokolade

samo tri, a još da ubodem koji ukus vole

3. воле рижу за јести

4. tvrd lakovan sveze pakovan pimpek

5. neću tebi sigurno

6. Ste ludi vi, da plaćate kartu, pogotovo ako će buljuk da vas ide. Jedno je kad ideš sam, onda ti je isti kurac dao 200 kondukteru ili 300 za kartu, ovako kad vas je više, vas 5-6 po 100 kinti, do Kine će da vas vozi.

7. još ako ponesete neke navijačke transparente, pa ima on vama da plati, a ne Vi njemu.

8. Истина, гледо сам неке цигане из Ужица како дају кондусу по 20-30 динара до Београда, пошли на текму.

9. i to nemojte da se zajebete da mu dajete pare u masi.nece hteti da uzme.ako slucajno ne prodje fora,nadjite pandurski kupe,kukajte da ste studenti,dajte njima.uzece!znam 100 posto!

10. Ko sve ide vozom iz BG?

11. Dok sam studirao, meni je uvijek uspjevala fora: iz NS uzimaš kartu do Stare Pazove, a iz BG do Inđije. Ili obrnuto... Uglavnom, kako god preračunao to je bila najjeftinija šemsa.

12. Od 50 i nešto sa početka ostalo možda 15, ljolj.

13. I na'vatajte ga tamo u onom dijelu između vagona, neće da uzme ako mu u vagonu nudiš, ima puno ljudi, može neko da ga prijavi, kao.

14. хехехе плаћају карту какви сте нубови хехе, ја за 10 минута полазим из вијене, па нећу да платим карту јер сам хардкор хехехе

15. u vijeni se kuva sperma

16. jel znaju u oblomovu da dolazimo? al bi voleo da ne znaju pa da izbije neko sranje sto smo dosli u tolikom broju

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.