Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Ne dolazim, imam ispit sledeće nedelje, nemam nešto para i tako.
пу
идемо после на журку
https://www.facebook.com/events/581862325204942/?ref=3&ref_newsfeed_story_type=regular
bahahahah.dendi?dendi?daj bre,pa to jos postoji.leb te jebo,digli iz mrtvih pajdo,mafija,ovo-ono.ja bi is'o na nojz distraksn.idite u dendi.drogirana raja,mafijasi trece kategorije.mazn'o babi bendzos,nije platio kartu u busu.
шта причаш ти друже
sta sta pricam?jesi bila tamo ikada?jesi bila kada je pre bio dendi,pa menjali ime?
знам шта је био денди пре, али какве то везе има с овом журком?
nema...
Night Club Dandy
jebes mi mater, u novom sadu bitavam od 2002. a za dendi nikad cuo nisam
и боље :)
tih godina su promenili ime.
izgleda cemo morati odloziti okupljanje zbog trenutnih dogadjaja u novom sadu
http://www.njuz.net/u-novom-sadu-vec-treci-dan-bez-zlocina/
napravite neko sranje bre!
fokus == dendi == baltazar
nema na cemu
jel znaju u oblomovu da dolazimo? al bi voleo da ne znaju pa da izbije neko sranje sto smo dosli u tolikom broju
Sto? Da nece mozda da podloze u basti?
Hocemo li ovoga puta da prikoljemo neko krme i da pristavimo cvarke. Ambijent je ko stvoren.
Osim toga, nazovi pitaj, ako nije niko najavio, najavi ti. Mislim da nema penala za tu akciju. Jesu li te terali do sada da platis polomljeno i popiveno?
da... baltazar... jednom davno smo kao hteli ici tamo pjani i kad su rekli da se placa ulaz, rekao sam NE DAM! Jepte si mater vi sto prodajete maglu za bubrege na ulazu! Okrenuli se i otisli u neki normalan lokal u centru.
samo cemo se samo pojaviti, tipa slucajno smo se sastali i kao ajde na jedno pivo :D
ako bude radila ona ženska, pljunuće u svako pivo, potpisujem
al nema veze, slatkica je
Da organizujemo neko takmičenje u brzom ispijanju piva, štafetnom, maraton...?
А твоју сламчицу ће да умочи у вц шољу.
pa, za razliku od vas, mene poznaje, tako da..
:D