Četvrto Zvanično Okupljanje Vukajlijaša U Novom Sadu / 11-10-2013 / 19h OBLOMOV

1. da ta kojobarica nije dzela? to bi objasnilo bijelo hehe

2. moglo je biti i gore, zamisli da tavoriš sa ovim zmajom.

3. SacAm doso u hotel. Bilo lepo i zaljubio sa se u crnubo!

4. i ja stigo kući ... dobar neki taxista nije puno naplatio

5. zavidim vam,upoznali ste zhajkaru

6. Stigao u stan, poneo flašu Jelena :D

7. Stigoh u stan. Mrdam dok ne skuvam večeru/doručak i hiberniram do sutra uveče.

8. i ja stigo kući ... dobar neki taxista nije puno naplatio

Hoćeš reći da si taksijem išao od Novog Sada do Inđije?

9. kontao sam doci makar na sat dva, al kumela juce masterbiro i zvao me jos u pet poslepodne da cirkamo rakiju, jbg.
    eo dobra pesma
    http://www.youtube.com/watch?v=b8kNptT_bzs

10. JEBEM VAM SVE DA VAM JEBEM

11. Jesi li pokupio flasu

12. Jako fino bilo, baš sam se fino ispričao sa nekim ljudima :)
    Samo mi je krivo što se mi iz Vrbasa nismo ranije organizovali da ostanemo duže, nego eto... na kratko. Sledeći put do zore!

13. Vrhunski je bilo, samo, ne pamtim da sam ikad čuo/video da je bilo toliko tura čašćenja, kao da je u tom trenutku Vukajlija imala svoju kafanu. (A do jaja zvuči ovo. :3)

14. Jako fino bilo, baš sam se fino ispričao sa nekim ljudima :)
    Samo mi je krivo što se mi iz Vrbasa nismo ranije organizovali da ostanemo duže, nego eto... na kratko. Sledeći put do zore!

С обзиром каквог сам те срео у граду, баш ме чуди да се сећаш тих људи које помињеш.. :)

15. jel se rodila neka ljubav osim ove glavnog prema crnojbo?

16. Beše dobro zezanje. Drago mi što sam video stare poznanike i što sam upoznao još nekoliko zanimljivih ljudi, pre svih Leprikona i Malu Vidru. Utisak večeri - Zhajk, i neka mi Mylyca javi koliko je sinoć zaradila na našoj gladi. :)

17. Било интересантно.

18. Zhajk stvarno postoji?

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.