Jesam, naručio sam pivo 3 min pre nego što smo krenuli kući, pa šta ću, valjda se neće ljutiti :D
Bilo je dobro, samo nismo videli one striptizete koje je Kostić obećao, ali nema veze :D
Mala viiidraaaaaaaa :D
elem, izvinjavam se ljudima koje nisam mogla da zapamtim, eo sad ću da vas poplusiram kao simbol kajanja za lošu memoriju :D Ćosavić pojma nema stoni fudbal, Džonovan kida, živeli bosanci, glavni mačka, lepri <3
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Jesam devedestrece majku mu
Evo jedne zanimljive fotografije
Stićko razmodovan pa se Pothed prokurčio :)
лепи сте били
Ja imam neke 2 fotke na telefonu,okačiću kad se vratim kući. Može li neko da pobroji ekipu koja je bila posle na zidiću?
Džonovane bili su:
CrnaBo, Mylyca, Leprikon, Dub, KanameTosen, The Big Dipper, Tandrčak, Yeahbač, neki jaran od Kanamea i ja.
знам шта сте радили на зидићу хаха
Kako je stavio žemske na početak spiska,pravi menađer. Što li smo mi koji kurac otišli čak tamo...
Pa da se družimo valjda... :)
де је моја слика сжајком
jeste prošli tikete?
koga boli kurac
dajte leprija i zhajka !!
dajte leprija i zhajka !!
e sad neš dobit
dobro evo,jako ste sexy deckoi,drko sam do oboljenja jazavca na tu sliku
sad daj leprija i zhajka,lolo
Dajte Zhajka kako sedi pliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiz
Jesam, naručio sam pivo 3 min pre nego što smo krenuli kući, pa šta ću, valjda se neće ljutiti :D
Bilo je dobro, samo nismo videli one striptizete koje je Kostić obećao, ali nema veze :D
Daj sve slike, Peroviću!
bila Mylyca :(
Mala viiidraaaaaaaa :D
elem, izvinjavam se ljudima koje nisam mogla da zapamtim, eo sad ću da vas poplusiram kao simbol kajanja za lošu memoriju :D Ćosavić pojma nema stoni fudbal, Džonovan kida, živeli bosanci, glavni mačka, lepri <3
све ме боли
probaj papričicu :D