U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Jesam devedestrece majku mu
Evo jedne zanimljive fotografije
Stićko razmodovan pa se Pothed prokurčio :)
лепи сте били
Ja imam neke 2 fotke na telefonu,okačiću kad se vratim kući. Može li neko da pobroji ekipu koja je bila posle na zidiću?
Džonovane bili su:
CrnaBo, Mylyca, Leprikon, Dub, KanameTosen, The Big Dipper, Tandrčak, Yeahbač, neki jaran od Kanamea i ja.
знам шта сте радили на зидићу хаха
Kako je stavio žemske na početak spiska,pravi menađer. Što li smo mi koji kurac otišli čak tamo...
Pa da se družimo valjda... :)
де је моја слика сжајком
jeste prošli tikete?
koga boli kurac
dajte leprija i zhajka !!
dajte leprija i zhajka !!
e sad neš dobit
dobro evo,jako ste sexy deckoi,drko sam do oboljenja jazavca na tu sliku
sad daj leprija i zhajka,lolo
Dajte Zhajka kako sedi pliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiz
Jesam, naručio sam pivo 3 min pre nego što smo krenuli kući, pa šta ću, valjda se neće ljutiti :D
Bilo je dobro, samo nismo videli one striptizete koje je Kostić obećao, ali nema veze :D
Daj sve slike, Peroviću!
bila Mylyca :(
Mala viiidraaaaaaaa :D
elem, izvinjavam se ljudima koje nisam mogla da zapamtim, eo sad ću da vas poplusiram kao simbol kajanja za lošu memoriju :D Ćosavić pojma nema stoni fudbal, Džonovan kida, živeli bosanci, glavni mačka, lepri <3
све ме боли
probaj papričicu :D