Pačija škola: neoficijalna tema za diskusije

1. Valdemare, aj' nam ti pojasni temu kao učen čo'ek.
    Je l' treba da se piše nešto o indvidualizmu?

Pa da, tako nešto, zrno graška iz profila bi bilo nešto kao lopta iz profila, znači, lopta. Parmenidovo "jedno", nepromenljivost, iluzija postojanja pojedinačnih stvari, celovistost i integralnost stvarnosti. Caka je samo to što je zrno graška malo smrežurano, pa mikroskopske razlike dovode do toga da zrno graška nipošto nije homogeno što se tiče oblika. Ćoravom, ono izgleda isto kad ga gleda sa svih strana. Mudrom čoveku, na svetu ne postoje dve iste stvari. Pa čak ni dva ista zrna graška. Još je Heraklit rekao: "Ne možeš dva puta jesti isti kuvani grašak. Pogotovo kad je sa junetinom i renom."
    Edit: Žao mi što nisam prošo dalje.

2. Bez kenjanja ljudi, al mene ovo potpuno podseca na pismeni. I onda su teme bile sranje, i onda nisam znao sta da pisem...

3. zurlovane čestitam.

4. Hahhaaa, kakva nutricionistička tema :))))))))
    Srećno svima!

5. ZURLOVANE, POJEDI PRINCEZU!

6. Zurlovan favorit!

7. Sviđa mi se tema, nisam je imao školama.

8. TAKMIČENJE VAM JE GOVNO, JA SAM ISPO U BARAŽU TAKO DA JE GOVNO

9. Tema je izvrsna, mnogo toga se može pisati. Meni pada na pamet neki "leptirov efekat" majndfak, ali sam se setio da ne učestvujem :D

10. 10 od 16 parova sam ubo. Nije loše.

11. Мени тема глупа. Опет ће доминирати озбиљне дефиниције, фазон блогови, а овај сајт треба да је за зајебанцију.

12. каква говна од дефиниција, ја не верујем! ја сам сконто да у дефиницијама мора дима макар мало хумора, ово све неке говњиве, неинтересантне дефиниције! јебо вас иво андрић

13. Опет ће доминирати озбиљне дефиниције

Mislim da ovo nema veze sa tim kakva je tema.

14. A ja Leprikoncino? Jelda da sam bio dobar? Trep trep

15. Ideš mi na kurac debeli.

16. Moj debeli kurac.

17. Agilni

Опет ће доминирати озбиљне дефиниције

Mislim da ovo nema veze sa tim kakva je tema.

Како нема? Тему "Летњи распуст" је било много лакше обрадити на неозбиљан начин него ову прошлу, то је очигледно.

18. Kad pročitam tvoj post kao da sam pročitao Pujin status, samo što je dosadno, izlizano i isijava tvoja glupost iz posta. Znamo šta bi voleo da misliš da možeš ali nas boli kurac, skontaj to. Idi prosi pažnju po Beču, ima još izbeglica tamo možda ti udele neki istomišljenički pogled...

19. Mislim da ovo nema veze sa tim kakva je tema.

Agilni hoće da kaže, da nam je zinula bulja za pluseve i virtuelnu slavu virtualne pobede i da se ne odlučujemo na rizik pisanja nekih proseravanja a la Leprikon.

20. Ja pišem majndfak defku ali imaće poruku na kraju.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.