Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
http://vukajlija.com/teme-za-domaci-u-osnovnoj-skoli/56969#comment_54396
Čitajte komentare, izgleda da je to vrlo ustaljena tema (ja začudo na nju nikad nijesam naletio) ali niko nije objasnio o čemu se radi
alo bre zyc, drogoš kup je odavno završen, nemoj da zebavaš
daj ono, prvi put kod babe, dede, tetke, kurve, vo no
Inače, ođe je pojašnjeno šta se traži u temi.
U suštini posmatranje nečega kao indvidualnog u masi.
http://www.domaci.de/viewtopic.php?t=3954&start=15
EDIT: Što se tema ne zove "zrno pjeska iz profila" obzirom da je ovo samo varijacija na tu kako mogu viđeti daleko popularniju temu.
Čestitam svom protivniku iz duela, i da mu poželim da u narednom kolu nekog pobedi mnooogo ubedljivije! :)
Takođe, smatram da moje učešće što se glasanja nije završeno, i od mene imaju glas samo oni koji su i do sada glasali, kao i oni koji će glasati. Jedino ću biti objektivna ukoliko su oba duelista i glasači. Razlog...pa zar je potreban. I pored dosta obaveza mnogi su izdvojili vreme, i glasali, a neko je smatrao da je dovoljno samo da napiše sastav. Sebe možeš da privileguješ, ali ja te neću.
Srećno, meni se tema sviđa, ali ozbiljno. :)
Evo napokon teme gde će onaj što uvek nešto oguli i pojede moći to stvarno da uradi. Zlo je ako ne voli grašak!
Iskreno ali potpuno pogrešno. Nije ovo mizantropi kup na kojem oštećuješ sebe ako glasaš pa izbjegneš to kao, da prostiš, pička, nego dueldžijsko glasanje u kojem ti je po tvom pitanju sasvim svejedno da li ćeš glasati ili ne.
LONG LIVE ČETERSKA SEKTA!
kakav crni grasak jebote sunce
http://www.youtube.com/watch?v=FP1RwBMCXgU
Зајк, јел се дрогираш?
fala marcipanko ali biće jako, jako teško :)
drži mi palčeve i glasaj ni po babu ni po stričevima
Ne, zaista mrzim demokratiju. I leksikoid -dzijsk-
vidm bice ovo jedna lepa tema: razno...
Valdemare, aj' nam ti pojasni temu kao učen čo'ek.
Je l' treba da se piše nešto o indvidualizmu?
Jok, o liberalnom intitucionalizmu.
Nije mi jasna poenta takmičenja. Na početku je rečeno da će se pisati sastavi za školske pismene zadatke, sada dobijamo teme koje se ne pišu ni na filozofskom fakultetu. Uopšte ne kapiram ovo takmičenje ozbiljno, kontam sprdnju i sve što ide uz nju i uopšte se ne opterećujem brojanjem glasova i glasanjem, ali ovo stvarno nema smisla. Umesto radova koji će se čitati i biti zanimljivi dalje prolaze defke koje su bile skoro u minusu pre početka glasanja, kao moja npr.
Jer si se nakupio ortačkih glasova... bijedni... komentatoru.
EDIT: :-)
Niti sam glasao, niti sam gledao ko glasa, niti sam se zahvaljivao za glasove. Bedni čoveče.
Bedni grašci i jedan i drugi.
Пушите курац.
ЕДИТ: 8===о
Biće ovo seks od teme, al' da ga jebem gospođo, što bi rekla ona baba sa ćuba...
Tema je sranje. Zato se nisam ni trudio da pišem nešto pametno. Nisam očekivao ovakvo takmičenje.