Goruće pitanje - ŽENE

1. Joj pa gde tebe da zaboravim?
    Idem da se samoubijem sad....

Čitam sad ovu temu i vidim post i setim se ladno. Morao sam da printujem :)

2. . Insolent Defender, Euglena, Ma'at, Artemida, Gospodžo-zgaziš-me, Šiva, Crying Knife, Muskatla, Mara, MarijanaP, Mara Munja, Zmia, Katija, Staklena, Pufna, Zločesta Pufnica, Jana, Cakana, Energija, Aurora072, Lullaby...

I sve ste ih spalili jer nisu razumele vašu duhovitost :(

Sto bi reko Kazo, budimo realni, smisla za humor sa ove liste imaju Zmia, Euglena i Zlocesta Pufnica, recimo. Ostale su meh.

3. Uroš uopšte nije duhovit, tako da ga Čak ubedljivo šije.
    Jeste, Uroše, jer čitaš ovo. :P

Čuveni Aurorin humor.

Ja sam nju čitala samo u prevodu, nekoliko njih je pisalo tada tumačenja njenih postova, mada ih je i ona sama tumačila..:)

4. Da, bila je tema Aurora translate, kocenje.

5. Ja sam nju čitala samo u prevodu,

Da, daaaaaa :)))

6. Slažem se sa Pezosom.
    Kad toliko hoće da budu jednake sa muškim polom što plaču kad dobiju batine i traže sigurne kuće.
    Žene kad su tužne plaču i kad ih neko unakazi pesnajama jer su seka-perse tad nismo jednaki i hoće da nas strpaju u zatvor. Digni gard devojčice udari i ti mene ako smo jednaki!

7. Što više Pezosovih istomišljenika, to više onih probranih kvalitetnih primeraka za nas!

8. nisu oni kvalitetni,moraju da idu na ulizivanje i laganje baz zbog toga...a misle isto sto i mi

9. Pa lažemo i mi, jaka stvar.

10. Vi ne morate da lazete uopste. Recite sta zelite, dogovoricemo se. ;)

11. kvalitetnim likovima se ne mora lagati...

12. Mi vas vise volimo kad ste otvorene.

13. ali skroz u svakom smislu xd
    a ne da mi nkea guska kaze ,,sladak si,,...sta sam bre sladak,izgledam ko sjebanost i znam tro idi lazi bejbifejsove

14. Žene su nam potrebne samo zbog jedne stvari, a one cene tu stvar previše pa moramo svi kao da glumimo "ljubav" i da su nam zanimljive a nisu.
    Recite koliko košta studenska pička, radnička, profesorska, čistačicina, penzionerkina da napravimo tabale i da znamo za šta rintamo i isplati li se jebati.
    Žene su jevreji

15. Vidim da se sjajno provodite i bez žena :)

16. Natnat
    Vidim da se sjajno provodite i bez žena :)

+++

17. ŽENE VOLE KAD JE GLAVIĆ VELIK!!

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.