Slažem se sa Pezosom.
Kad toliko hoće da budu jednake sa muškim polom što plaču kad dobiju batine i traže sigurne kuće.
Žene kad su tužne plaču i kad ih neko unakazi pesnajama jer su seka-perse tad nismo jednaki i hoće da nas strpaju u zatvor. Digni gard devojčice udari i ti mene ako smo jednaki!
Žene su nam potrebne samo zbog jedne stvari, a one cene tu stvar previše pa moramo svi kao da glumimo "ljubav" i da su nam zanimljive a nisu.
Recite koliko košta studenska pička, radnička, profesorska, čistačicina, penzionerkina da napravimo tabale i da znamo za šta rintamo i isplati li se jebati.
Žene su jevreji
Idem da se samoubijem sad....
Čitam sad ovu temu i vidim post i setim se ladno. Morao sam da printujem :)
:-*
http://vukajlija.com/dakbe/151008#comment_1702048
Čuveni Aurorin humor.
Ako neko hoće da prati fabulu
http://vukajlija.com/dakbe/151008#comment_1700941
I sve ste ih spalili jer nisu razumele vašu duhovitost :(
Sto bi reko Kazo, budimo realni, smisla za humor sa ove liste imaju Zmia, Euglena i Zlocesta Pufnica, recimo. Ostale su meh.
Uroš uopšte nije duhovit, tako da ga Čak ubedljivo šije.
Jeste, Uroše, jer čitaš ovo. :P
Ja sam nju čitala samo u prevodu, nekoliko njih je pisalo tada tumačenja njenih postova, mada ih je i ona sama tumačila..:)
Da, bila je tema Aurora translate, kocenje.
Da, daaaaaa :)))
Slažem se sa Pezosom.
Kad toliko hoće da budu jednake sa muškim polom što plaču kad dobiju batine i traže sigurne kuće.
Žene kad su tužne plaču i kad ih neko unakazi pesnajama jer su seka-perse tad nismo jednaki i hoće da nas strpaju u zatvor. Digni gard devojčice udari i ti mene ako smo jednaki!
zene su fegeti
Što više Pezosovih istomišljenika, to više onih probranih kvalitetnih primeraka za nas!
nisu oni kvalitetni,moraju da idu na ulizivanje i laganje baz zbog toga...a misle isto sto i mi
Pa lažemo i mi, jaka stvar.
Vi ne morate da lazete uopste. Recite sta zelite, dogovoricemo se. ;)
kvalitetnim likovima se ne mora lagati...
Mi vas vise volimo kad ste otvorene.
ali skroz u svakom smislu xd
a ne da mi nkea guska kaze ,,sladak si,,...sta sam bre sladak,izgledam ko sjebanost i znam tro idi lazi bejbifejsove
Žene su nam potrebne samo zbog jedne stvari, a one cene tu stvar previše pa moramo svi kao da glumimo "ljubav" i da su nam zanimljive a nisu.
Recite koliko košta studenska pička, radnička, profesorska, čistačicina, penzionerkina da napravimo tabale i da znamo za šta rintamo i isplati li se jebati.
Žene su jevreji
Vidim da se sjajno provodite i bez žena :)
Vidim da se sjajno provodite i bez žena :)
+++
ŽENE VOLE KAD JE GLAVIĆ VELIK!!