Goruće pitanje - ŽENE

1. Joj pa gde tebe da zaboravim?
    Idem da se samoubijem sad....

Čitam sad ovu temu i vidim post i setim se ladno. Morao sam da printujem :)

2. . Insolent Defender, Euglena, Ma'at, Artemida, Gospodžo-zgaziš-me, Šiva, Crying Knife, Muskatla, Mara, MarijanaP, Mara Munja, Zmia, Katija, Staklena, Pufna, Zločesta Pufnica, Jana, Cakana, Energija, Aurora072, Lullaby...

I sve ste ih spalili jer nisu razumele vašu duhovitost :(

Sto bi reko Kazo, budimo realni, smisla za humor sa ove liste imaju Zmia, Euglena i Zlocesta Pufnica, recimo. Ostale su meh.

3. Uroš uopšte nije duhovit, tako da ga Čak ubedljivo šije.
    Jeste, Uroše, jer čitaš ovo. :P

Čuveni Aurorin humor.

Ja sam nju čitala samo u prevodu, nekoliko njih je pisalo tada tumačenja njenih postova, mada ih je i ona sama tumačila..:)

4. Da, bila je tema Aurora translate, kocenje.

5. Ja sam nju čitala samo u prevodu,

Da, daaaaaa :)))

6. Slažem se sa Pezosom.
    Kad toliko hoće da budu jednake sa muškim polom što plaču kad dobiju batine i traže sigurne kuće.
    Žene kad su tužne plaču i kad ih neko unakazi pesnajama jer su seka-perse tad nismo jednaki i hoće da nas strpaju u zatvor. Digni gard devojčice udari i ti mene ako smo jednaki!

7. Što više Pezosovih istomišljenika, to više onih probranih kvalitetnih primeraka za nas!

8. nisu oni kvalitetni,moraju da idu na ulizivanje i laganje baz zbog toga...a misle isto sto i mi

9. Pa lažemo i mi, jaka stvar.

10. Vi ne morate da lazete uopste. Recite sta zelite, dogovoricemo se. ;)

11. kvalitetnim likovima se ne mora lagati...

12. Mi vas vise volimo kad ste otvorene.

13. ali skroz u svakom smislu xd
    a ne da mi nkea guska kaze ,,sladak si,,...sta sam bre sladak,izgledam ko sjebanost i znam tro idi lazi bejbifejsove

14. Žene su nam potrebne samo zbog jedne stvari, a one cene tu stvar previše pa moramo svi kao da glumimo "ljubav" i da su nam zanimljive a nisu.
    Recite koliko košta studenska pička, radnička, profesorska, čistačicina, penzionerkina da napravimo tabale i da znamo za šta rintamo i isplati li se jebati.
    Žene su jevreji

15. Vidim da se sjajno provodite i bez žena :)

16. Natnat
    Vidim da se sjajno provodite i bez žena :)

+++

17. ŽENE VOLE KAD JE GLAVIĆ VELIK!!

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.