Goruće pitanje - ŽENE

1. Natnat, kosmo i Mici ja imam pare za razliku od vas jer me ne izdržava dečko ili ćale i ne treba mi vaša rumunka. Neki radimo za koru leba i parizer a ne provedemo život kao žena

2. platiću po jednu i ajaksu i psetu...

3. Ја сам нудио женама паре да ћуте својевремено

88?
    Kad, u 17 ili 19 godina?

4. _AJAX_

Celu istoriju kuvate jer vam je to u genima, a opet muškarci najbolji kuvari na svetu.
    Pederi su medijski ocrnjeni jer sam siguran da bolje blajve od vas.
    Kada se napravi veštačka pička otićete u istoriju kao dinosaurusi. Oni su imali isto neku vrstu pičke dok nam muškarcima nisu dosadili i dok nismo prešli na žene

Колико великих истина у једном посту. Одушевљење.

5. Не мораш мени, мене жена издржава и даје ми за курве. Жену чувам за комшију кад сам хуман.

6. Natnat, kosmo i Mici ja imam pare za razliku od vas jer me ne izdržava dečko ili ćale

Ti još nisi bio ni u planu kada sam ja počela da se izdržavam sama. :-*

7. Kad, u 17 ili 19 godina?

Хехехе, гаргија девојчице.

8. ajakse, vučeš me za jezik...imam 36 godina starosti, a 18 godina staža...i uz šljaku sam uspela da rodim i dva deteta, da odgajim i da za njih zarađujem.
    šta si ti uradio?

9. Natnat, kosmo i Mici ja imam pare za razliku od vas jer me ne izdržava dečko ili ćale i ne treba mi vaša rumunka. Neki radimo za koru leba i parizer a ne provedemo život kao žena

Isuse Hriste siđi sa neba i pojebi Ajaxa molim te.

10. Mici razmišljaš o Isusovoj kurčini a?

11. Mici razmišljaš o Isusovoj kurčini a?

Što, da ne razmiljaš ti pa se plašiš da je previše bolesno i gej?

12. biće plaćena kurva i za gvozdenovića od onog miliona...

13. Pa pre ću da razmišljam o nebeskoj Isusovoj kurčini nego o tvojoj zaparloženoj pičci, navatale ti se mrvice toalet papira na himenu, usisaj to onim malim usisivačem za kuhinju.

14. haha jes' luda ova Mica

ćao Mico

15. preterali ste, aj laku noć.

16. Davno nisam video pederskiiji nadimak od Mici.

17. hahaha a 'ladno je Mici, izvini, desi Mici

18. Pa pre ću da razmišljam o nebeskoj Isusovoj kurčini nego o tvojoj zaparloženoj pičci, navatale ti se mrvice toalet papira na himenu, usisaj to onim malim usisivačem za kuhinju.

Hahahha pa kad si gej.

Ćao Bandi. :)

19. kako nismo ravnopravni? ranije muškarac radio od jutra do mraka i zarađivao, žena radila od jutra do mraka i podizala decu, glavno svi su radili od jutra do mraka, a sad se samo ližemo ili pičkaramo na internetu.

svi smo govna, peace

20. Pa gej sam. Tvoj iq od 49 te je onemogućio da primetiš da sam to i istakao u prethodnom postu, sa akcentom na to da je to svakako bolja opcija od toga da me privlačiš ti.