Goruće pitanje - ŽENE

1. ulogovao sam se samo da pitam žene, jesu li vruće?

2. Nego ja mislim da ti tzv. muški poslovi, muškarce čine moćnijim, pa ako žena počne time da se bavi, njima je to kao krađa te moći. Ne znam, ali meni to glupo. Ja hoću da radim ono što meni odgovara u životu, i ako mi neko stane da put, i ne dozvoljava, ja neću odustati, i mislim da je to normalno. Ako mi se love veprovi, loviću ih, ako mi se nokti lakiraju, lakiraću ih, ako mi se bude političarka, biću, ako mi se govori, govoriću, itd, itd.

па у томе је ствар ти НЕ МОЖЕШ да уловиш вепра гаргијом тек тако, јасно је да је већини жена то неупоредиво теже него мушкарцима. као што је рецимо теже мушкарцима да доје децу. има шта је више за кога условљено природним поретком чињеничним стањем а не мушким или нечијим претензијама да некоме нешто ускрате а себи то обезбеде.

3. Зар се данас вепрови не лове пушкама? И откад мушкарци доје децу? Бог с тобом...

4. А - ХА тачно тако - од када мушкарци доје децу? ОД КАДА ЖЕНЕ ЛОВЕ ВЕПРОВЕ?

5. Pa da su žene lovile divlje veprove umesto muškaraca, možda ne bi divlji veprovi bili skoro istrebljeni, ne znam, nisam pametan.
    Od kada čovek vozi automobil? Od pre stotinak godina. Otkad čovek presađuje srce? Tako, recimo, od pre trideset pet godina. Eto. Otkad je Čovek urezan u kamenu? Nadam se da nije i da nikad neće biti.
    http://www.chasinbacon.com/mediafiles/gallery_images/63_Florida_women_hog_hunting__chasin_bacon.png

6. Pa ako ne izgargijam za dva minuta vepra ko muško, onda da krenem pa za dva meseca će se izgargijati, lebac mu poljubim. I vi lepo kažete da jebe samo uporan, a u pičku materinu više i sa tim veprom.

7. Nevjerovatno je mala šansa, ali postoje muškarci koji mogu da doje svakako.

Men rarely lactate, though they do have milk glands. Most instances occur as sympathetic reactions to their wife being pregnant or nursing the baby; not considered bad or bizarre, just happens. However, teen boys tend to lactate a lot more due to their raging, unstable hormone levels. Most boys will never notice it- maybe just find some crusty residue on their nipples due to slight leakage, other guys will visibly drip at times. Quite common too for many teen boys to experience some slight puffing out of the nipple and surrounding tissue for a few weeks or even months; many boys will also experience the development of hard, pebbly like lumps under the nipple for a while. You probably won't find any boy admit he lactates or has done so, but certainly does happen.

Vjerovatno sam omašio poentu, zbog ne čitanja postova, ali opšti me zbog toga. :)

Žene su oduvijek bolji lovci od ljudi. Pardon, ljudi. :)

8. Pih, usrali ste temu temom oko koje se nikada nećete ni zere složiti. Pih.

9. Mene samo zanima da mi vi mene kažete od ove gospode studenata i domaćina koliko vas ima koji lovite divlje veprove.

10. Moja žena je ulovila divljeg vepra. Kapitalca.

11. Ako, Brusi, al' pitam za gospodu, ne za dame, dame su irelevantne, ovu mahom studentariju i domaćine vanabi preldžije iz grada. :)

12. ja sam mazno pivo u kafani,zajeban sam...

13. Ја ловим дивље вепрове и остало звериње.

Али:

Pa ako ne izgargijam za dva minuta vepra ko muško, onda da krenem pa za dva meseca će se izgargijati, lebac mu poljubim.

Само ти гаргијај, све ти је опроштено!

14. валдемаре немо ти ту да ми врдаш с теме. и та жена је изузетак мисим наравно.

15. ГАРГИЈАЈ МАЛА!

16. Ја ловим дивље вепрове и остало звериње.

Onako tradicionalno, bez vatrenog oružija, ili bum bum? I pored svega toga radiš u polju ili slično od jutra do mraka, kao što su muškarci nekada, a i žene sve isto, samo u kući? Evo, ja te već poštujem, bez zajebancije, kao i ženu koja će biti sa tobom, jer ćete biti ljudine oboje pošto vidim da sasvim lepo poštuješ suprotni pol. Ozbiljna sam.
    U stvari i pre si ti meni bio skroz kul, meni su uglavnom kul sva ljucka bića koja gotivim, bez obzira da li otvaraju slavinu ili krvare, ali, dobro, zašto bi neko od gospode studenata prava i sličnog pratio taj stav.

A još samo jedna stvar, ovo mi se žalio jedan drug, pa kaže: ''We don't need no...'' pardon, pa kaže: ''Jao šta bi bilo da je keva bila probirljivija i pošla za onog snalažljivog peru automehaničara koji ju je jurio i sad ima tri kuće i radnju, a ne za ovog mog gde još deda vodi glavnu reč. Neće deda skoro.'' Imam tu mnogo protiv onog što je rekao, pre svega njegova pasivnost, ali ajde.

Elem, poenta svega ovoga je da je i nejebica sasvim normalna stvar. Kao i izlazak iz kuće. I rad na sebi. Peace, bros. ♥

ja sam mazno pivo u kafani,zajeban sam...

http://i3.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/511/991/3a5.jpg :)

17. Onako tradicionalno, bez vatrenog oružija, ili bum bum? I pored svega toga radiš u polju ili slično od jutra do mraka, kao što su muškarci nekada, a i žene sve isto, samo u kući? Evo, ja te već poštujem, bez zajebancije, kao i ženu koja će biti sa tobom, jer ćete biti ljudine oboje pošto vidim da sasvim lepo poštuješ suprotni pol. Ozbiljna sam.
    U stvari i pre si ti meni bio skroz kul, meni su uglavnom kul sva ljucka bića koja gotivim, bez obzira da li otvaraju slavinu ili krvare, ali, dobro, zašto bi neko od gospode studenata prava i sličnog pratio taj stav

Ипак бум бум. Не радим на пољу од јутра до мрака јер имам сталан посао и стално сам прва смена али радим поподне и викендом, засадио сам 47 ари јагода а то је јебен посао веруј ми. Супротни пол поштујем онолико колико он поштује мене дакле исто као и мушкарце.

Ја сам само бранио став да су еманципација и феминизам голо мудо дакле као и чекаоница-непотребни. И да, сматрам да је жени боље у њено природном окружењу али ко је јебе-нећу је ја учити шта је за њу боље.

18. neka neko promeni ime teme u goruce pitanje - VEPROVI

19. kako jebati vepra i kako oterati zenu!

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.