Goruće pitanje - ŽENE

1. Pa mož' bit' da nema dovoljno tako sjajnih žena kao što smo mi.

:*

2. Da smo ja i ti na pustom ostrvo Vlado ti bi bio moja žena hteo ne hteo

3. Interesantno je da kada god muškarci "kude" žene sve prisutne žene krenu sa "ja ne znam gde nalazite takve, ja takve ne poznajem, to nisu prave žene" pričom.

Ja bogme poznajem, i poznajem isto tako gomilu buzdovana. Pa šta s' tim?
    Budalu ćeš uvek naći, u svakoj grupaciji, bio to pol, rasa, nacija, zanimanje...

4. VanGogo, nisam mislio direktno na tebe već na sve koje se uključe u priču-na svaki komentar druge strane je odgovor bio ono što sam napisao.

Ja sam upoznao više kvalitetnih ženskih osoba a sa jednom sam i sada što ne znači da poznajem i drugačije.

Nema potrebe da sikćeš jer mislim da te nisam uvredio...

5. Da smo ja i ti na pustom ostrvo Vlado ti bi bio moja žena hteo ne hteo

E pa ne znam. Možda, a možda i ne, ali verujem da bi seksa svakako bilo.

6. E ovo što Rejvenka kaže već mogu da progutam.

7. kaze se da zene zvocaju,da nikada ne zaklapaju...da li su onda oni sto razglabaju sa njima isto zene?danas sam nesto u reptor varijanti...

8. Ne, naprotiv, nisam htela da pomisliš da sikćem, pa sam loše "izvela" to. Mea culpa :)
    Srećna sam da čujem da postoje normalni (oni koji se uzajamno vole i cene) parovi, to je retko čuti, ali svakako divno znati.

9. Е, сад кад смо сви истресли отров, са' ћемо да биднемо фини.

Ja poznajem odvratne ženske osobe; ali ih ne podnosim NE zato što su žene, nego zato što su skotovi i nule kao osobe.

О томе и ја говорим. Али кад не волиш такве скотове, такве кажу да мрзиш жене.
    Е, зато сам се покачио са Космо јер ме је њено понашање подсетило на такве.

10. kaze se da zene zvocaju,da nikada ne zaklapaju...da li su onda oni sto razglabaju sa njima isto zene?danas sam nesto u reptor varijanti...

E, imam tu žensku crtu, osećajan sam u pizdu materinu

11. MI POLEMIŠEMO!!!

12. Vido sam te negde manji si, stariji si i sladak si na neki uvrnut način. Koliko imaš kila baviš li se nekim sportom? Ja sam baaš baš jak i mlad

13. Vido sam te negde manji si, stariji si i sladak si na neki uvrnut način. Koliko imaš kila baviš li se nekim sportom? Ja sam baaš baš jak i mlad

Pa tako, krećem se između 85 do 87, igram stoni tenis, sa ženama sam submisivan, ali prema muškarcima izuzetno dominantan i surov, fetiš mi je davljenje plastičnom kesom i mučenje strujom dok žrtvi čitam odlomke iz Mahabharate, gej stop.

14. bedak što nema struje na pustom ostrvu.
    Ja sam Mladen i mislim da si sladak

15. bedak što nema struje na pustom ostrvu.
    Ja sam Mladen i mislim da si sladak

16. Laku noć svim ženama.

17. Da, ladno nema ni struje ni plastičnih kesa... Žao mi je, Mladene, onda će ovo ostati samo fantazija, tvoja i moja, nešto čega ćemo se u budućnosti možda ponekad sa setnim osmehom na licu setiti... Jedan lep trenutak u vremenu, ali sada zauvek prošao...

18. Love is in the air...

19. Nije to ljubav nego sirova strast

20. Ej, a odakle vama genijalcima ideja da žene nisu radile ranije u patrijarhalnom društvu, leba vam?
    Pa rintale su uvek u polju zajedno sa muškarcima od pamtiveka, eventualno pošteda dok je dete baš malo. Ako je delatnost poljoprivreda, zanimanje poljoprivrednik, a žena rmba u polju sa mužem, onda je i ona radnik. Ili mislite da su muškarci išli da rade, a žene sedele kući i čuvale decu. A-a, dete na grbaču pa kopaj kukuruz, skupljaj seno, slamu, plevi baštu, mlati konoplju itd. Ok, možda su muškarci obavljali neke baš teže poslove i provodili nešto više vremena na primer na pojati sa stokom. Ali opet su i žene i učestvovale u proizvodnji i obavljale kućevne poslove. Tako da ne serite.
    Koji bre veprovi i pičke materine, ne živimo u lovačko sakupljačkom društvu nekolko hiljada godina, da ne spominjem ultimativnu ironiju da su praistoriska lovačko-sakupljačka društva bila matrijarhalana, kolko se sećam udžbenika za gimnaziju, žena je imala dominantan položaj je se brinula o domaćinstvu i potomstvu dok su se muškarci smucali po šumi da navataju nešto. Tek kad se prešlo na poljoprivredu/stočarstvo okrenulo se obratno.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.